KezdőlapCímlapVilmos herceg először szólalt meg Katalin állapotáról

Vilmos herceg először szólalt meg Katalin állapotáról

Vilmos herceg Katalin hercegné egészségi állapota miatt egyedül jelent meg a BAFTA-díjátadón.

A Blikk is beszámolt róla korábban, hogy Katalin hercegné kórházba került, ugyanis egy hasi operációt hajtottak végre rajta. A műtétről további részleteket nem hoztak nyilvánosságra, csupán annyit tudni, hogy a beavatkozás igen komoly volt, és a hercegnét két héten át bent tartották a kórházban. Azóta a Kensington-palota tudatta az örömhírt, miszerint Katalin már visszatért a windsori otthonába, és ott gyógyul tovább. Megjegyezték, hogy bár elhagyhatta a kórházat, tovább lábadozik, és még hónapokig nem tud majd nyilvános eseményeken részt venni.

Így történt ez a múlt vasárnap esti Brit Film- és Televíziós Művészeti Akadémia (BAFTA) díjátadóján is, ahol a férje, Vilmos herceg képviselte őt. A rendezvényen az édesapa beszédet is mondott, amelyben bevallotta, hogy a díjakért versengő filmek közül nem sokat látott – mivel a hercegnével szokták megnézni azokat –, de az Oppenheimert imádta, viszont a Barbie-t még nem tudta megnézni, de a tervei közt szerepel. A felesége távollétéért is bocsánatot kért.

Sajnálom, hogy Katalin nincs itt. Nagyon szereti a BAFTA-t. Soha nem láttam még ilyen kevés filmet a díjazottak közül, mivel a feleségemmel a helyzet egy kicsit… Remélem, hamarosan behozzuk a lemaradást – harapta el a mondatot a lábadozó felesége kapcsán Vilmos, aki aki egyben a BAFTA elnöke is.