KezdőlapCímlapKülönleges fiatalító-kúrán járt Svájcban Jákob Zoltán

Különleges fiatalító-kúrán járt Svájcban Jákob Zoltán

Jákob Zoltán már most érzi a pozitív hatását annak, hogy Svájcban töltött egy hetet egy fiatalító program során.

Jákob Zoltán eddig legtöbbször a pihenés és feltöltődés jegyében utazott, ám nemrég egy különleges helyről jelentkezett be: Svájcba ment, hogy meghosszabbítsa az életét. Mint mondta, egy élethosszabbító programon vesz részt az erre specializálódott leghíresebb klinikán. A tanulmányút sikeresnek bizonyult, amelyről most bővebben is mesélt a milliárdos:

– Magamat is meglepem vele, de tényleg fiatalabb lettem, mint az indulás előtt. Ez matematikai értelemben persze, egy vicc, de a fizikumomat tekintve tény. Kezdeném a súlyommal, ami úgy csökkent két kilót, hogy gyakorlatilag nem erőltettem meg magam, sőt, folyamatosan töltődtem és sokat pihentem is, pedig rendesen be voltunk táblázva a szakértő csapatom tagjaival együtt. Az első másfél-két napban számlálhatatlan orvosi vizsgálatot végeztek el rajtam, majd az eredmények tükrében kialakítottak számomra egy teljesen rám szabott étrendet. Nagyon könnyű volt beleszokni, sőt, talán éppen a személyre szabottság okán, nem is nagyon kellett – mesélte az édesapa.

Nagyon hamar könnyedebbnek éreztem magam, és annak is örülök, hogy ez a két kiló tényleg eltűnt rólam, és nem arról van szó, hogy másnap visszakúszott a duplája
– nevette el magát Zoli, akinek a szakemberek elmondták, milyen ásványi anyagokból és vitaminokból nincs elég a szervezetében, illetve, hogy mi az, amiből sok van.

– Hát persze, hogy a szénhidrát az, amit csökkenteni kellett! Az étrendemből szinte teljesen ki is került, és bevallom, már nem is hiányzik. Egyszerűen nem kívánom a cukros és agyonlisztezett ételeket – ecsetelte a Borsnak a milliárdos, megjegyezve, hogy nem csak fogyott, hanem fittebb is lett.

Elmondása szerint kondizni is elkezdett Svájcban, mivel a vizsgálatok azt is egyértelművé tették, hogy rendszeres kardió- és izomtömeg-növelő edzésekre van szüksége ahhoz, hogy a rá szabott életmódváltó program három hónap múlva kifejthesse a maximális hatásfokát, és hozzásegítse ahhoz, hogy tovább éljen annál, mint ami a korábbi életmódja folytatása esetén megjósolható lenne.

Ha betartom a programot, hét évvel tovább élhetek! Az edzésterv egyébként egyáltalán nem megerőltető, sőt, meglepően kegyes. A hangsúly ugyanis a rendszerességen és nem az erőkifejtésen van – emelte ki Jákob boldogan. A következő három hónapban a klinikán kapott étrend kiegészítőket folyamatosan szedni fogja, amelyek segítenek a helyes táplálkozásban.