2023.09.28
Vencel
Kezdőlap Címlap Váratlan fordulat: kizárták Fekete Dávid ügyéből a védőjét

Váratlan fordulat: kizárták Fekete Dávid ügyéből a védőjét

Döbbenetes fordulat következett be Fekete Dávid évek óta tartó perében: kizárták a védőügyvédjét.

Fekete Dávidot, a Megasztár negyedik szériájának ezüstérmesét két évvel ezelőtt tartóztatták le, miután több személy azzal vádolta, hogy jelentős összegű csalást követett el. Az énekes 14 hónapot töltött börtönben, tavaly júniusban pedig házi őrizetet kapott. Legutóbb a bíróság és az ügyészség úgy határozott, enyhítenek az énekest érintő kényszerintézkedésen, így Győr közigazgatási területén szabadon mozoghat, illetve bármikor elmehet az iker fiaiért azok lakhelyére, Lébénybe.

Most azonban váratlan fordulat következett be a két éve tartó perében, ugyanis kiderült, hogy egy olyan elfogultsági indítványt hagytak jóvá, amit Fekete Dávid védőügyvédjével, dr. Kaposi Gergellyel szemben nyújtottak be. Ez azt jelenti, hogy az előadó ügyvédjét kizárták az ügyből, így a tárgyalás hátralévő részére az alperesnek és csapatának új jogi képviselőt kell keresniük, valamint mindent jól megfontolni a következő lépéseknél.

Az énekes elmondása szerint nem igaz a felperesek állítása. Korábban arról szóltak a hírek, hogy az édesapa védője annál az ügyvédi irodánál dolgozott, amely a felpereseket képviselte és állítólag az ügyet érintő megbeszélések alatt többször is jelen volt, ezért ismerhette a felperesek összes stratégiáját.

Pótolhatatlan veszteség ért, mert elvették tőlem azt, aki három éve a legmagasabb szakmai színvonalon képviselt, és a börtönből is kihozott. Nem tudom, kinek fáj, hogy túl hatékony védelemben részesültem és azt sem, hogy mit várhatok innentől kezdve az eljárástól – vallotta be a Borsnak.