2023.03.25
Irén, Írisz
Kezdőlap Címlap Van az a pénz - visszament felesége Stallonéhoz

Van az a pénz – visszament felesége Stallonéhoz

Nejének az volt a baja az akcióhőssel, hogy elveri a pénzt, de most kaszálnak.

Van az a pénz, amivel meg lehet menteni egy válságban lévő házasságot… Sokan gondolják most ez annak kapcsán, hogy Sylvester Stallone a családjával egy sajtóinformációk szerint 20 millió dollárt (7 milliárd Ft-ot) hozó szerződést írt alá a Paramount+-szal, amelyen hamarosan indul egy valóságshow az életükről.

Pedig tavaly augusztusban a hollywoodi filmcsillag és felesége, Jennifer Flavin mindenkit sokkolva bejelentette, hogy 25 év házasság és három gyermek után elválnak. Az asszony indoka az volt, hogy Sly esztelenül szórja a pénzt, valamint elhanyagolta őt és a lányaikat: Sophiát, Sistine-t és Scarlettet.

Majd óriási meglepetésre, nem sokkal később jött a fordulat, hogy leállították a procedúrát, szent a béke.

Már minden rendben, sikerült Slynak és Jennek kibékülnie és nincsenek anyagi gondjaik sem – mondta egy családi barát a Page Sixnek korábban.

Az elmúlt hetekben pedig kiderült, hogy Stallone jól fizető munkákat kapott a filmes szolgáltatótól. Előbb a Tulsa King nevű sorozatra szerződött le, epizódonként 1 millió dollárért (352 millió Ft-ért), majd jött a még több pénzt hozó The Stallone Family című reality, amelyben mindannyian szerepelnek majd betekintést engedve a hétköznapjaikba.

– Kétségtelen, hogy Sylvester Stallone 76 évesen is nagyon felkapott sztár, gyakorlatilag bármilyen filmet forgat, érdekli a nézőket. Az utóbbi hónapokban pedig az idillinek tűnő családi élete is felborult, így még érdekesebbé vált a közönség számára. Nem véletlen, hogy megkereste a Paramount+, amely fantáziát lát a valóságshow-ban – magyarázta a médiaszakértő Ryan McCormick a Mirror riportjában

Nem lennék meglepne, ha ez lenne az év legsikeresebb celebvalóságshow-ja. Kim Kardashianéknál már bevált a recept, minden bizonnyal Slyéknál is működik. A hollywoodi akcióhős neve garancia a sikerre, ráadásul négy gyönyörű nő is van a családban, akiket szívesen néznek.

„Sylvester Stallone készen áll arra, hogy megmutassa a családi életét. A nézők helyet foglalhatnak majd a nappalijában és figyelhetik, hogyan telnek a napok Hollywood egyik leghíresebb famíliájában” – írta közleményében a szolgáltató, amely egyelőre egy nyolcrészes évadot tűz műsorára a produkcióból, amely megmentette Stallone házasságát.