2023.06.06
Norbert, Cintia
Kezdőlap Címlap Válóperére kísérik a börtönből Fekete Dávidot

Válóperére kísérik a börtönből Fekete Dávidot

Napokon belül bíróság elé állhat Fekete Dávid. Az énekes több mint százmillió forintos csalás gyanúja miatt letartóztatásban van, de most a hosszú ideje tőle elválni igyekvő felesége válóperében idézik majd be.

Korábban a Blikk is megírta, hogy már tavaly májusa óta húzódik a celeb és felesége válópere. Regina akkor adta be a keresetet, amikor ikergyermekei édesapját őrizetbe vették több mint 100 milliós csalás, közokirat-hamisítás és tizenegy rendbeli vagyon elleni bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

Ripost cikke szerint az ügy mögött nem csak érzelmi szálak húzódnak. A feleség azt is be akarja bizonyítani, hogy semmi köze ahhoz ügyhöz, ami miatt jelenleg még férje a börtönben ül. Fekete ugyanis még a házasságuk alatt alapított a felesége nevére egy céget, amire 73 milliós kölcsönt vett fel Regina tudta nélkül.

A cégek becsődöltek, a fiatal feleség pedig most szülei és volt barátja támogatására szorul, hogy el tudja tartani három gyermekét.

„Ebben a jogi procedúrában is nagy erőt kapok Márktól, mindenben támogat, hihetetlen szeretettel vesz körül bennünket. Azt hiszem, ezt az érzést még soha nem éreztem, amit most” – mondta.

„A zajló büntetőügy kimenetelétől függetlenül az ügyvédemmel, dr. Pikali Petrával együtt arra törekszünk, hogy a továbbiakban Dávid ugyanúgy részese lehessen a gyermekei életének, mint ahogy eddig is, mert egyébként kiváló apa, imádja a gyermekeinket. Márknak is van már egy kislánya az előző kapcsolatából, így amikor ő is velünk van, akkor egy szép nagy család vagyunk” – nyilatkozta korábban a reflektoronline.hu-nak Regina.

A Bors úgy tudja, hogy a válóper napokon belül megkezdődik egy meghallgatással, ami akkor is érvényes lesz, ha Fekete Dávid azon nem jelenik. Fekete nem csak a milliókat és egzisztenciát veszítheti el, hanem az imádott családját, és ikergyermekeit sem láthatja hosszú ideig.