KezdőlapCímlapTóth Andi kiakadt: "Mindenki nyugodjon le a p.csába"

Tóth Andi kiakadt: „Mindenki nyugodjon le a p.csába”

Tóth Andit ismét egy újabb személlyel boronálták össze. Ezúttal igazak lehetnek a találgatások?

Tóth Andi elég megosztó személyiség, így azon sztárok közé tartozik, akik rendszeresen kapnak hideget és meleget is. Az énekesnő slágereit őrjöngve énekli a közönség a koncertjein, a közösségi-média oldalán mégis keményen megmondják a véleményüket bizonyos dolgokkal kapcsolatban.

Szárnyra kapott a pletyka, miszerint az előadó és Kárpáti Rebeka exe, Frohner Ferenc (Fecó) egy párt alkothatnak. Többen a legutóbbi Instagram-posztja miatt kezdtek el erről fantáziálni, ugyanis nem akármilyen közös fotókat osztott meg a fodrásszal. Az egyik képen míg Fecó a székben ül, kezét Andi combján tartja, miközben ő egy bőrdzsekiben és topban dől rá a karfáról.

„Egy kabát. Egy ölelés. Egy új hajvágás. Köszönöm, hogy megmosolyogtatsz. Hiányzott ez a sz*rság” – írta a bejegyzéséhez. Nem véletlen hát, hogy sokan többet láttak bele a kapcsolatukba. Az énekesnő kiakadt, és véget vetett a találgatásoknak:

„Mivel természetesen láttuk a cikkeket, mindenki nyugodjon le a p*csába. Feri már több mint 2 éve a fodrászom és emellett egy nagyon kedves barátom. Tudom, hogy én mindenkivel IS együtt vagyok, de most légyszi hagyjatok már”- fakadt ki belőle.

Indirekt/Blikk