2022.12.05
Vilma
Kezdőlap Címlap Ezt csinálja manapság Balázsy Panna

Ezt csinálja manapság Balázsy Panna

Balázsy Panna egykori rádiós és médiaszemélyiség az utóbbi években eltűnt a képernyőkről. Most elmesélte, mi történt vele azóta.

Balázsy Panna a 1990-es években tűnt fel először a médiában, ugyanis kereskedelmi rádiózással kezdte a karrierjét. Később az RTL híres reggeli műsorának volt az egyik meghatározó arca. Magánéletéről, családjáról és a jelenlegi munkájáról mesélt a Palikék Világa by Manna Youtube-csatornán. Panna jelenleg egy PR ügynökségnek dolgozik, illetve sikeres gyerekkönyvírónak mondhatja magát, hiszen a 12 kötetes sorozata után most éppen környezetvédelmi témában ír a gyermekeknek könyvet.

“Most mindig vannak új projektek, amik sosem tartanak egy-két hétnél tovább, úgyhogy ez a fajta változatosság ugyanúgy megmaradt” – mondta Panna azzal kapcsolatban, hogy mindig az újdonságok után kutat. Többek között azt is elárulta, hogy első szerzeményét mindössze három hétig tartott neki megírni, a saját lányai pedig már 14 és 18 évesek. Az egyik író-olvasó találkozóján egy kislány megkérdezte tőle, hogy könnyebb-e a gondolatait írásban átadni, mire ő azt válaszolta, persze, hogy könnyebb

“Nekem ez olyan, mint amikor az ember házat épít, mert az élete műve. Nekem ez a 12 könyv pont ilyen, mert ez egy lenyomata az én gyerekkoromnak, a gyerekeim gyerekkorának, a kornak amiben élünk és a fantáziámnak. Ennek a négyesnek a katyvasza ez az egész” – vallotta be őszintén. Elmondása szerint régen zavarta, amikor felismerték őt és a háta mögött pusmogtak a boltokban, de most már nem fordul ilyen elő vele.

“Nem hiszek abban, amikor azt mondják, hogy “úristen, hát ha egyszer a tied volt, hogy tudod elengedni?” Nagyon el tudom engedni, amikor már nagyon fárasztó meg üres. Én nem szeretnék valóságshowkat vezetni, az nem az én világom”- árulta el az író, aki már nem cserélné le a mostani életét a tévézésre.

Indirekt/Blikk