KezdőlapCímlapBrutálisan sokat fogyott Nyári Dia: ez a titka

Brutálisan sokat fogyott Nyári Dia: ez a titka

Nyári Dia hatalmas változáson ment keresztül az elmúlt évek során, rengeteget fogyott és változott a teste. Megmutatta, hogyan nézett ki egykor.

Nyári Dia élete akkor fordult fel fenekestül, amikor Hannaként megismerte az ország a Barátok Köztből, mára már pedig fitt-anyuka lett belőle. Senki nem mondaná meg, hogy már van egy kisfia a mostani alakja alapján. Legutóbb egy extrém fotózáson is részt vett a színésznő, ahol ’80-as évekbeli szerelésekbe bújt. Nagyon jó hatással volt rá az életmódváltás, hiszen jónéhány kilót ledobott, és sokkal egészségesebb életmódot képvisel mint fizikailag, mint mentálisan is. Instagram-oldalán ezúttal megmutatta, hogyan is változott a teste az évek alatt, valamint honnan indult el ezen a nehézségekkel teli úton.

„Az én sztorimat már sokan ismeritek, de azért a mai napig szeretek visszatekinteni, hogy honnan indultam és összegezni, hogy mennyi munka is volt ebben a több mint két évben. Vannak, napok mikor a motivációm a béka feneke alatt van, akkor felcsapom a 2019-es mappámat” – olvasható a bejegyzésénél, amelyhez Köböl Anita műsorvezető is hozzászólt:

„Egy ilyen átalakulásban rengeteg akarás és kitartás van, fejben is és lélekben is ott kell lenni, ami nem mindig könnyű! Gratulálok hozzá!” – írta a kommentszekcióban, sok más rajongóval egyetértve. Azonban nem mindenki volt megelégedve Dia posztjával.

Nagyon szép eredmény! De régebben pont hogy a teltebb alakoddal „kampányoltál“ a „mindenki fogadja el a testét“ címszóval…Nekem ez egy picit ellentmondásos…- mondta az egyik követője, amire a színésznő így reagált:

„Én soha nem azért “kampányoltam” hogy ki hogy nézzen ki. Nagyon szerettem magam úgy, ahogy voltam…akkor, de nem voltam egészséges, mint kiderült, az IR egy nagyon komoly betegség, amiről beszélni kell, ez nem a külsőségről szól… az is tény, hogy most sokkal jobban érzem magam és jobban is tetszem magamnak…de erre csak akkor jöttem rá, mikor megtettem ezt az utat. Változunk. Szerintem a telt hölgyek gyönyörűek és szexik, de a legfontosabb, hogy egészségesek is legyenek emellett” – válaszolta.

Indirekt/Blikk