2023.09.29
Mihály
Kezdőlap Címlap Teljesen új életet kezdett Miló Viki

Teljesen új életet kezdett Miló Viki

Új életet kezd Miló Viki. A világbajnok bokszolónő saját bevallása szerint borzalmas időszakot tudhat maga mögött, ezért elhatározta, változtat az életén.

– Úgy éreztem, folyamatosan ugyanabban a mederben vagyok, megrekedtem. Januárban volt egy újévi fogadalmam, miszerint többet járok majd el itthonról, ismerkedni akartam, de ezidáig nem sikerült. Az utóbbi időben teljesen bezárkóztam, jobban, mint valaha – magyarázta Viki. – Nemrég megráztam magam, és úgy döntöttem, ez nem mehet így tovább.

Az egykori bokszoló a munkahelyváltásban látta a megoldást, továbbra is személyi edző marad, de egy másik edzőteremben.

– Mivel nem szeretném eladni a házam és külföldre költözni, úgy gondoltam, tizenhét év után itt az ideje munkahelyet váltanom. Kicsit félek ettől, félek, hogy mit hoz a jövő, de szeretném végre megtalálni önmagam, kinyílni a világ felé.

A sportoló 2009-ben vonult vissza, azóta edzőként dolgozik, és bízik abban, hogy az új helyen új impulzusok érik, így motiváltabb lesz.

– Rájöttem, ha élni akarok, muszáj változtatnom. Én egy közvetlen, barátkozó típus vagyok. Emberileg, edzőként és nőként is jót tesz majd a környezetváltozás – mondta eltökélten Viki.