2023.03.25
Irén, Írisz
Kezdőlap Címlap Teljesen átalakult - Elképesztően néz ki Gáspár Virág

Teljesen átalakult – Elképesztően néz ki Gáspár Virág

Gáspár Virág minden fiú szívét megdobogtatja a legújabb fotóján. Igazi bombázó lett a 21 éves lányból, aki most vagány bőrszerkóban feszít a közösségi oldalán. Alig lehet ráismerni, annyit fogyott az elmúlt időszakban.

Gáspár Virág és első szerelme, Krisztián tavaly év végén szakítottak majd’ három év után, amely nagyon megviselte az egész családot. A páros ugyanis már összeköltözött a fővárosban, Gáspár Győző és Bea pedig az esküvőt is szervezni kezdték, annyira megkedvelték lányuk választottját. A 21 éves lány egykor egy egész ország előtt élte a mindennapjait, viszont amióta véget ért a Győzike Show, már háttérbe vonul a nyilvánosság elől.

Bár a magánéletéről nem árul el sokat, annyi mindenképp elmondható, hogy a legfiatalabb Gáspár lány teljesen megváltozott az elmúlt években. Rengeteget fogyott, megszabadult a súlyfeleslegtől és kész nővé érett. Most újabb fotóval bizonyította be, mennyire csinos alakja van. A 24 óráig elérhető Instagram-történetében egy vagány bőrszerkóban pózolt, amin szinte rá sem lehet ismerni. Annyi biztos, hogy elképesztően vonzó!