2023.03.25
Irén, Írisz
Kezdőlap Címlap Baranyi Laci bácsi fél, hogy elveszíti az egyik kezét

Baranyi Laci bácsi fél, hogy elveszíti az egyik kezét

A 95 éves Baranyi Lászlót az utóbbi években nagyon megviseli az egészsége, ráadásul több baleset is érte. Érzi, hogy valami jelenleg sem stimmel egészségével, ezért kivizsgálásokra jár, hogy kiderüljön a problémája.

Az elmúlt években gyakran került a hírekbe, hogy a Familía Kft. sztárja kórházba került. Két éve a koronavírussal küzdött meg. A betegség annyira megviselte, hogy elvesztette minden erejét, sőt, még járni is újra kellett tanulnia. Tavaly ősszel a mentő vitte kórházba, miután épp egy forgatásra igyekezett, amikor megbotlott és hatalmasat esett. Az esés következtében betört a feje, a válla pedig súlyosan zúzódott. A baleset óta eltelt hónapokban ugyan javult az állapota, de még mindig nem érzi magát teljesen gyógyultnak, ezért úgy döntött, orvoshoz fordul:

„Jobban vagyok, de valami nem stimmel, és ez idegesít. Nem tudom, hogy az időjárás miatt van-e, vagy más okozza, de gyakran szédülök. Megbeszéltem a körzeti orvosommal és a nejemmel, hogy egy teljes kivizsgálásra megyünk. Lesz vérvétel, és egy szerkezettel huszonnégy órán át ellenőrzik a vérnyomást, a szívverést. A baleset óta eltelt több mint négy hónap, és azt nem mondom, hogy nem javult az állapotom, de a vállammal és a térdemmel természetgyógyászhoz járok. Azt mondta, muszáj mozgatni, hogy ne tokosodjon be, ellenkező esetben elveszíthetem a bal kezemet” – nyilatkozta a Borsnak a színész.

Laci bácsi legutoljára a Valami madarak című magyar filmben kapott szerepet, ezt azonban vissza kellett mondania az egészségi állapota miatt.

„Annyira sajnálom, mert a filmvásznon kellett volna meghalnom. Fölépítettem magamnak a figurát, úgy gondoltam, igazán szép búcsú lesz a pályától, de pechemre elúszott. Nemrég egy új sorozat kapcsán is megkerestek, de ilyen nagy munkát – sajnos – már nem tudok vállalni. Nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz a vizsgálatok eredménye, mindent ettől teszek függővé. Egyébként imádok filmezni, jó is lenne, és még lehetőségek is vannak, de lehet, hogy a munkának végleg búcsút intek. Majd meglátjuk, én bizakodó vagyok” – fogalmazott.