2023.09.29
Mihály
Kezdőlap Címlap Schobert Norbinak ez a kedvenc képe Rékáról

Schobert Norbinak ez a kedvenc képe Rékáról

Schobert Norbi eddig nem hallott részleteket mesélt el a 21 évvel ezelőtti nászútjukról. Megmutatta azt is, hogyan nézett ki akkor a párja, Rubint Réka.

Rubint Réka és Schobert Norbi megvalósították a közös álmukat, hogy nagy családjuk legyen, hiszen három gyermekkel büszkélkedhetnek el. Már több évtizede, hogy a fitneszguruk berobbantak a köztudatba, az édesanya viszont elárulta, milyen nagy dolog volt számára az, hogy Norbi komolyan tervezett vele a megismerkedésükkor. A Blikknek elmondta, hogy hihetetlennek tartotta, hogy Schobert Norbi akar tőle egy éjszakán kívül mást is.

Az üzletember most nosztalgiázott egy kicsit a közösségi oldalán és egy 21 évvel ezelőtti képet osztott meg a kedveséről. Visszaemlékezve elmesélte, hogy milyen volt a nászútjuk, illetve milyen kalandokat éltek át együtt.

Nekem ez a kedvenc képem Rékáról! 2002 szeptemberében csináltam az osztrák Alpokban, amikor az esküvőnk után szeptemberben felült mögém a motorra és elmentünk nászútra. Egy motor, két fiatal, egy hátizsák és némi készpénz. Se smink, se haj, se semmi, csak az út és mi ketten. Ott aludtunk, ahol elfáradtunk. Voltak szakaszok, gleccserek, ahol a nyárból átmentünk a télbe, a havas útra. Motorral, ketten, nyári gumival. Óvatosan, megúsztuk – ecsetelte az édesapa. Réka szinte semmit nem változott az elmúlt időszakban.

– Az élet ilyen. Minden nap ajándék! Minden élmény az. A múlton kár rágódni, mert egy milliárdért se tudsz egy másodpercet visszamenni. A holnapért kár aggódni, mert nem tudod mi fog történni. Carpe diem! Élj a mának! Ne felélj mindent, de örülj minden boldog pillanatnak, és a rosszat is kezeld ma, a legjobb tudásod szerint. Ennyit tudok levonni az elmúlt 51 év tapasztalatomból, ami annyi pörgést jelentett, mint másnak 100 év alatt sem. Carpe diem! – fejtette ki mélyebb gondolatait őszintén.