2023.12.02
Melinda, Vivien
Kezdőlap Címlap Szorcsik Vikinek kellett búcsúznia a Konyhafőnöktől

Szorcsik Vikinek kellett búcsúznia a Konyhafőnöktől

Megvan Sárközi Ákos hat legjobb versenyzője.

A Konyhafőnök VIP versenye napról-napra nagyobb kihívásokkal állítja szembe a résztvevőket, legutóbb még Rácz Jenő is megküzdött a konyhában, amikor  szívatásként élő szöcskéket kapott alapanyagként. Nem csoda, hogy a celebek, akik kevésbé jártasak a gasztronómiában néha csak kapkodnak össze-vissza.

Betegek vagytok! – kiáltott oda Fördős Zének, aki kiötlötte a feladványt a séf számára.

Péntek este viszont Sárközi Ákosnak is ki kellett választania a hat legjobb versenyzőjét, akik már a középdöntőben folytathatják a versenyt. Az első főzés után Németh Kristóf biztos továbbjutóként állhatott fel a galériára Gyenesei Leila mellé, míg a többiek a második körben Rácz Jenő ismert ételeivel kellett, hogy megbirkózzanak.

Tornóczky Anita, Szandi és Görög Zita sikeresen vették a feladatot, a veszélyzónába így Csonka András és Szorcsik Viki kerültek, a séfek pedig utóbbitól váltak meg.

Szomorúsággal tölti el a szívemet, hogy tényleg itt voltam a kapuban és már csak egy nagyon kevés kellett volna, hogy bekerüljek a középdöntőbe. Lett volna kedvem a középdöntőben főzni, még többet tanulni a séfektől. Szerettem itt lenni, élveztem minden egyes pillanatát, jó lett volna még egy kicsit maradni – mondta búcsúzóul Szorcsik.

Indirekt/24.hu