2022.12.03
Ferenc, Olívia
Kezdőlap Címlap Kutyákat mentett Pindroch Csaba

Kutyákat mentett Pindroch Csaba

Pindroch Csaba egy igazán szívmelengető történetet osztott meg a Facebook-oldalán.

A színész éppen a kisfiával tartott hazafelé az iskolából, amikor két kóbor kutyust véltek felfedezni az úton az autók között. Az egyik kutyust hamar sikerült kimenteni a forgalomból, a másikat azonban kicsit hajkurászni kellett. „Fogócskázni kezdett, tíz percig állt a forgalom mindkét irányban, ugyanis a szembejövő sávban is megállt egy autó, amelynek utasai – egy kedves pár – igyekezett segíteni a befogásban. Csúcsidő volt, mindkét irányban kb. 30 autó várakozott, senki sem dudált, csak némán várakoztak” – írta a posztban.

A chipnek köszönhetően hamar meglettek a kutyák gazdijai, így vacsira már otthon voltak az állatok. A poszt végén a színész hálásan megköszönte mindenkinek, aki közreműködött.

„Jólesik, hogy ennyien dicsértek, de 20 éve ‘mentünk’ a feleségemmel, és tényleg a magunk meg a gazdik örömére, mint rengetegen teszik ezt rajtunk kívül! A történetet azért osztottam meg, mert Mindenki, aki tanúja volt, az SEGÍTETT! Péntek délután volt, mindenki rohant haza, de 10 percig végig nem dudáltak az autók!” – kommentelte a poszthoz.

Indirekt/Blikk