KezdőlapCímlapRubint Réka elképesztő családi titkokról rántotta le a leplet Hajdú Péter előtt

Rubint Réka elképesztő családi titkokról rántotta le a leplet Hajdú Péter előtt

Családi titokról rántotta le a leplet Rubint Réka. A szüleit rajongásig szerető és mai napig mélyen gyászoló fitneszlady a Life TV péntek este 10-kor adásba kerülő, Összezárva Hajdú Péterrel cmű műsorának vendége volt, ahol meglepő őszinteséggel mesélt édesapja és édesanyja válásáról.

– A szüleim azért váltak el, mert apukám nagyon szerette a nőket. Kicsiként is láttam, hogy anyukám azért előszeretettel nyomozott. Akkor még nem volt telefon, ment utána. Apukám elment vadászni megborotválkozva, vasalt ingben… – rántotta le a leplet a szívét marcangoló emlékről Réka, aki azt is elárulta, amikor az anyukája, Zsuzsanna kocsiba pattant, hogy kövesse a férjét, volt, hogy a gyerekeket is vitte magával, mivel nem volt kire hagyni őket.

Édesapja, Imre sokáig nem bukott le, amikor azonban Réka édesanyja egy telefonbeszélgetés fültanúja volt, ajtót mutatott férjének. A férfi végül 16 évig élt házasságban azzal a hölggyel, akivel viszonya volt.

– Nehéz volt ezt feldolgozni, főleg úgy, hogy ők 33 évig éltek együtt az anyukámmal. Úgy éreztem akkor, az apukám elhagyott minket. (…) Hosszú időbe telt, hogy elfogadjam, ez az ő döntésük volt, és nem minket hagyott el az apukám, hanem az édesanyámat. Ő ebbe majdnem belehalt lelkileg, meg fizikailag is – mesélte könnyes szemmel Hajdú Péternek Rubint.

Rékát sokszor próbára tette a sors. Szülei válása, párja, Schobert Norbi betegsége és az, hogy az új feleség miatt az apukája teljesen kimaradt a családi életből. Amikor kiderült, hogy Imre beadta a válókeresetet, az edzőt sokkolta a hír.

– Mindent megtettem, amikor szabaddá vált az édesapám szíve. Addig nem, mert tiszteletben tartottam azt, hogy van új párja. De utána megtettem, hogy összehozzam őket, elvittem őket Balira – mesélte. Beszámolója szerint a szülei még egy szobában is aludtak, majd az ünnepeket is együtt töltötték. – Elmentek az éjféli misére is, nagyon jó, baráti hangulatban telt a karácsony, nekem pedig ez volt a legnagyobb ajándék, hogy újra egymásra találtak a szüleim. Anyukámat mintha kicserélték volna, fiatalodott vagy tizenöt évet – nyilatkozta korábban lapunknak Réka.

Mára azonban elfogadta, hogy Zsuzsanna asszony végül nem enyhült, igazából sosem bocsátott meg, bár a két szülő kapcsolata rendeződött az utolsó éveikre.

– Elfogadtam a döntésüket, noha minden gyerek – ha kicsi, ha nagy – arra vágyik, hogy a szüleit együtt lássa megöregedni, kéz a kézben. Hogy apukám visszatért a családhoz, önmagában megnyugvás volt nekünk a bátyámmal.Azt sajnálom, hogy a végén nem jutott több időnk. Talán a külön töltött évek sebeit be tudtuk volna gyógyítani.Ez most már nem derül ki – mondta a Blkikknek Réka, aki 2019-ben veszítette el az édesapját, amely tragédia nagyon megrázta Zsuzsannát is. – Akkor láttam igazán rajta, mennyire ő volt a másik fele. 19 évesen megismerte, ő jelentette neki a mindent. Apukám volt a szerelme, a gyermekei édesapja és a társa. Se előtte, se utána más férfi nem volt az életében.

Két évvel később Réka az édesanyját is elveszítette. Mint mondja, sosem hallotta tőle, hogy valaha is megbánta volna, hogy nem adott második esélyt.

– Szerintem anyukámnak a lelke legmélyén visszaigazolás, elégtétel lehetett, hogy apukám végül nem találta meg a boldogságot – sóhajtott Réka.

Indirekt/Blikk