2022.12.05
Vilma
Kezdőlap Címlap Egy kisgyermekes édesanya Szabó Ádám új kedvese

Egy kisgyermekes édesanya Szabó Ádám új kedvese

Szabó Ádám romantikus fotót tett közzé az új párjával. Azonban kiderült, hogy a lánynak már van valaki más is az életében.

Mióta 2020-ban Tóth Andival elváltak az útjaik, Szabó Ádám nem nagyon beszélt a magánéletéről és a nőkkel való kapcsolatáról. “Se veled se nélküled” kapcsolatuk után még jó ideig arról szóltak a hírek, hogy ki lehetett a hibás, és hogy mi miatt szakítottak. Az énekesnőt azóta már több férfival is összeboronálták, legutoljára a Dancing with the Stars-os partnerével, Andrei Mangrával, illetve Kárpáti Rebeka exével, Frohner Fecóval egyaránt.

A harmonikaművész a Sztárban Sztár előző szériájának megnyerése után még nagyobb hírnévnek örvend. Zenekarával, a Yesyes-szel vadiúj dalokkal és koncertekkel készülnek a rajongóik számára. Ezúttal viszont egy rendkívül különleges személlyel osztott meg közös képet, ugyanis megmutatta az új barátnőjét, Bernit. A szerelmes fotón – amely ide kattintva megtekinthető – a lány az énekes arcát fogja, miközben egymásra mosolyognak.

A részletek egyelőre még nem derültek ki, hogy hogyan is kezdődhetett a kapcsolatuk, viszont valami más többeknek szemet szúrt Berni közösségi oldalán. Ez a valami pedig inkább valaki, ugyanis a lány már egy kisgyermekes édesanya. Kislányával közös fotókat is osztott meg az Instagramon, illetve a legutóbbi bejegyzésében már Ádám is feltűnik.