2023.02.05
Ágota, Ingrid
Kezdőlap Címlap Tragédia: elvesztette babáját az énekesnő

Tragédia: elvesztette babáját az énekesnő

Szomorú hírt osztott meg az egész világon ismert Jessie J, miszerint elveszítette születendő gyermekét. Fellépése előtt derült ki, hogy nincs szívhangja a babának.

Jessie J Instagramon oldalán osztotta meg a tényt, hogy úgy döntött, egyedül vállal gyereket, ám a The Hotel Cafe-beli fellépése előtt kiderült, nincs szívhangja a magzatnak. Az énekesnő ettől függetlenül nem mondta le a koncertjét, mert úgy érezte, az éneklés segítségével könnyebben megbirkózik majd a gyásszal.

“Tegnap reggel azon nevettem egy barátommal, hogy ‘komolyan, hogyan fogom kibírni a Los Angeles-i fellépésemen másnap, hogy ne mondjam el a közönségnek, hogy babát várok.’ Tegnap délutánra rettegtem a gondolattól, hogyan fogom kibírni, hogy ne roppanjak össze a koncerten… miután elmentem a harmadik ultrahangra, kiderült, hogy nincs többé szívhang… Ma reggel úgy érzem, nem tudom irányítani az érzelmeimet. Talán megbánom, hogy ezt posztoltam. Talán nem. Nem tudom. Amit tudok, az az, hogy ma este énekelni akarok. Nem azért, mert el akarom kerülni a gyászfolyamatot, hanem mert tudom, hogy az éneklés segíteni fog.” – olvasható a közösségi felületén megosztott kép alatt, ahol egy terhességi tesztet tart a kezében.