2023.03.25
Irén, Írisz
Kezdőlap Címlap Rengeteg pénzt bukott a tőzsdén a következő Nagy Ő

Rengeteg pénzt bukott a tőzsdén a következő Nagy Ő

Jákob Zoltán Magyarország 37. leggazdagabb embere, és leendő Nagy Ő-je milliókat bukott a tőzsdén.

Ahogy arról korábban a Blikk beszámolt, idén a hölgyek körében közismert és népszerű Crystal Nails tulajdonosa, Jákob Zoltán lesz a Nagy Ő. Ezzel történelmet ír a csatorna, hiszen most először nem egy ismert ember kegyeiért küzdenek a szerelmet kereső nők, hanem egy üzletembert kell meghódítaniuk.

Ugyan a vagyona nagy részét a már említett céggel szerezte, korábban ő is belebukott a befektetésekbe. Tulajdonának negyedét befektette a tőzsdén, ám számításai kudarcot vallottak.

  • Határidős ügyletekbe kezdtem és napi 24 órát ültem a monitort bámulva. Nem ment egyébként rosszul, mert öt ügyletből négy bejött. Egy év után ezt is feladtam…Igaz, az ötödikkel elúszott a pénz, amit addig kerestem. Szerencsére meg tudtam állni a lejtőn, amiben akkori apósom is aktív szerepet játszott. Jóindulatúan figyelmeztetett a veszélyre és ismét a saját cég felé terelt – vallotta be az üzletember Szakonyi Péter Aranyemberek című könyvében.

Zoltán kezdetben maradt az eredeti szakmájánál, építészmérnökként dolgozott 1997-től. Egy barátjának köszönhetően került be a szépségiparba, ma pedig már a sikeres cége mellett egy ingatlanfejlesztő vállalkozása is van.