2023.12.02
Melinda, Vivien
Kezdőlap Címlap Pápai Joci úgy sírt a zsűriasztalnál, mint egy kisgyerek

Pápai Joci úgy sírt a zsűriasztalnál, mint egy kisgyerek

A Sztárban Sztár leszek idei évada is igazi érzelmi hullámvasút a mesterek számára, hiszen érkeznek olyan versenyzők is, akik megnevettetik, megsiratják, vagy éppen megdöbbentik őket. A 17 éves Bottka Dominik előadása olyan megható volt, hogy Pápai Joci könnyes szemekkel hallgatta végig.

A Sztárban Sztár leszek! harmadik évadának utolsó előválogatója tegnap este került adásba a TV2-n. A mesterek már jó néhány tehetséges versenyzőt a csapataikban tudhatnak, de a negyedik részben is voltak olyan produkciók, amelyek után leesett a zsűri álla. Többször is hangsúlyozták már, mennyire bajban lesznek majd a válogatók után, hiszen el kell dönteniük, kik azok, akikkel hosszabb távon is szívesen együtt dolgoznának.

A Somogy megyéből érkező Bottka Dominik nagy hatást gyakorolt Majkára, Köllő Babettre, Tóth Gabira és Pápai Jocira is. A 17 éves fiú ugyanis elmondta, hogy az édesanyja már régen elhagyta őket, de szeretné megnyerni a versenyt, hogy a családjának jobb életet biztosíthasson, és a mamáját végre elvihesse utazni. Az előadása olyan átütőre sikerült, hogy Pápai Joci el is sírta magát közben. Az ifjú tehetséget természetesen továbbjuttatták a középdöntőbe.