2024.03.05
Adorján, Adrián
Kezdőlap Címlap Pap Dorcit legnagyobb ellenfele ejtette ki az Exatlon All Starból

Pap Dorcit legnagyobb ellenfele ejtette ki az Exatlon All Starból

Inkább a lelkierő, mint a fizikai teljesítmények csatája volt Besenyei Bogi és Pap Dorci párbaja.

Az Exatlon Hungary versenyének két kihívója nem kedveli egymást, ellentétük a műsor második évadára vezethető vissza. Akkor a TV2 sportrealityjének versenyszakaszában Dorci vezérletével kiközösítette a csapat Bogit, hogy a lány teljesen összetört, végül ki is esett a versenyből. Szerda este az All Star évad három legjobb versenyzői közé való bejutás alkalmával Besenyei Bogi esélyt kapott a bosszúra és revansot is vett: kiejtette a végső győzelemre vágyó Pap Dorcit.

–Egyértelműen az döntött Bogi javára, hogy erősebb volt fejben. A pálya és az ügyességi ment mindkettőnknek, ez inkább egy mentális küzdelem volt – árulta el a kiesése után a fiatal versenyző, aki kezdőként érkezett az évadba, és láthatóan nem örült annak, amikor pár héttel később kiderült, Bogi is csatlakozik hozzájuk.

Az ellentétek ismét kiújultak, igaz, visszafogottabb módon, a két versenyzőről az azonban egyértelművé vált, sosem lesznek barátok.

– Az évad elején komolyan mondtam, hogy tiszta lappal vágtam bele az All Starba, és félre tudtam tenni a két évvel ezelőtti ellentéteket. Egyáltalán nem gondoltam arra, hogy ki áll mellettem a pályán – jelentette ki Pap Dorci.