2022.06.25
Vilmos
Kezdőlap Címlap Először szólalt meg Kóbor János özvegye: "Ő volt a mindenünk, aki pótolhatatlan"

Először szólalt meg Kóbor János özvegye: “Ő volt a mindenünk, aki pótolhatatlan”

Kóbor János felépüléséért egy ország szorított. Az Omega frontembere 78 éves korában hunyt el, a felesége pedig a végsőkig mellette volt.

Kóbor János özvegye, Zsóka 18 gyönyörű évet élt le Kóbor Jánossal, akivel közös lányuk is született. A betegség legyőzte az énekest, akinek az elvesztését a mai napig nem tudta feldolgozni.

– Amikor a férjem elment, úgy éreztem, soha nem fogok tudni erről beszélni, nem hittem, hogy ez valaha is változna. Múlt hét pénteken végső búcsút vettünk tőle. A hamvait egy varázslatos pillanatban Balatonaligánál a tó közepén engedtük el. Ő volt a mindenünk, aki pótolhatatlan. A hiánya irtózatos sebet hagyott maga után a szívünkben, lelkünkben. Köszönöm azt a közel 18 gyönyörű évet, amit együtt tölthettem ezzel a csodálatos emberrel. Hálás vagyok, hogy én ott lehettem, foghattam a kezét, amikor elment. Életútjában és munkásságában is közelebb került a szakrálissághoz. Nagyon fontosnak tartotta, hogy Isten előtt is megpecsételjük a szerelmünket. Ezt az utat akartam folytatni azzal, hogy egyik végső nyughelye a Szent István-bazilika lett. Szerintem Kóbor Jánosnak méltó helye van a Bazilika altemplomában, a Nemzet Nagyjai között. Szinte hallom, ahogy azt mondja, hogy ‘jó kis csapatban vagyok’” – mesélte megtörten a Story magazinnak.

Zsóka elmondta, hogy nagyon hálás azért, hogy ott lehetett férjével az utolsó pillanatokban is. Nagyon ritkán adatik meg, hogy a szeretteink mellett lehetünk az utolsó percekben. Köszönetet mondott az orvosoknak, az ápolóknak és a rajongóknak azért, amit férjéért tettek az utolsó hetekben.