2022.06.25
Vilmos
Kezdőlap Címlap Harmadik boltjukat nyitják meg Ördög Nóráék

Harmadik boltjukat nyitják meg Ördög Nóráék

Nagy bejelentést tett Ördög Nóra és Nánási Pál: nyáron nyit a harmadik kisboltjuk!

A házaspár kedvét nem szegte az a perpatvar, ami az első balatonakarattyai üzlet körül zajlott. Akkora népszerűségnek örvendett a kis vegyesbolt, hogy kitört a háború a helyiekkel, akik többször is panaszt tettek a megnövekedett forgalom és csendháborítás miatt. Végül sikerült elsimítani az ellentéteket, sőt, a műsorvezető és fotóművész férje hamarosan a második Nekem a Balaton-boltjukat is megnyitották a magyar tenger partján… ezt már hitelből. A kígyózó sorok ott is állandóak, még ha időnként csak az ismert tulajdonosokra is kíváncsiak, hiszen Nóriék maguk is beállnak a pult mögé. Most pedig jön az újabb állomás, Balatonfüred.

– Ez a kisboltos téma kezd túlnőni azon, amit mi valaha remélni mertünk tőle. Már az első perctől kezdve kaptunk felkéréseket és lehetőségeket arra, hol nyithatnánk még boltot. Ez a balatonfüredi is egy ilyen felkérés volt, amit egy komoly mérlegelés előzött meg, hogy bele merjünk-e vágni. Azt éreztük, hogy ez a lehetőség nem egy mindennapi dolog. A Halászkert étterem mellett lesz a bolt, ez a környék benne van a füredi vérkeringésben – dicsekedett lapunknak a műsorvezető utalva ezzel arra, hogy a lakókat biztosan nem fogja zavarni a forgalom. – Béreljük majd a helyet, de a mi igényeink szerint alakítják ki, így teljesen olyan lesz, amilyennek mi elképzeljük.

Nóra a második bolt nyitásakor azt nyilatkozta, hogy minden pénzüket ebbe a projektbe fektették, sőt, még banki segítséget is kértek, erre reményeik szerint ezúttal nem lesz szükség.

– Egyelőre úgy tűnik, nem szükséges. Igazából ez egy szerelem projekt a részünkről, nem az anyagi vagy az üzleti része vonz bennünket, hanem az, hogy szeretjük csinálni – magyarázta Nánási Pál.

A sztárpárnak minden napját pontosan meg kell terveznie ahhoz, hogy működőképesek legyenek a boltok a hivatásuk és a családi életük mellett.

– Komoly logisztikára van szükség ahhoz, hogy ezt tudjuk csinálni, elég sűrűek a napjaink, de egyre jobban belejövünk a feladatok felosztásába. Szerencsére a nagy kérdésekben Palkóval egyetértünk, én vagyok az, aki esetenként több munkára igent mond, ezért a nagy döntéseket mindig Nánási Pálnak kell meghoznia – mesélte nevetve Ördög Nóra, aki elárulta, decemberben döntöttek arról, hogy az új kihívásba is belevágnak, de a régebbi boltjaikat sem adják fel.