2023.09.28
Vencel
Kezdőlap Címlap Ötven fölött is fantasztikusan néz ki Bálint Antónia

Ötven fölött is fantasztikusan néz ki Bálint Antónia

Lassan tíz éve annak, hogy Bálint Antónia maga mögött hagyta a rivaldafényt, most azonban nyilvános eseményen tűnt fel, ahol az egészséges életmódé volt a főszerep.

Az egykori szépségkirálynő csak úgy sugárzott, amire a Blikk is felfigyelt. Kérdésükre Antónia elárulta, minek köszönheti, hogy 53 évesen is bomba formában van.

– Szerencsés vagyok, mert jó a genetikám, de tagadhatatlan, hogy a sport szerves része az életemnek. Édesapám 225-szörös magyar válogatott jégkorongozó, így én a sportba tulajdonképpen beleszülettem. Gyermekkoromban szertornászként több Olimpiai Reménységek versenyén álltam a dobogó legfelső fokán. Rengeteg erőt, energiát, kitartást ad a mozgás. Most edzővel tréningezek, megkértem Bara Csabát, hogy segítse visszahozni az állóképességem, mert az kicsit megkopott a pandémia alatt – árulta el Antónia, aki az utóbbi időben sok fajta mozgásformát kipróbált, például bokszolt Miló Vikinél is.

Az egykori műsorvezető számára az egészsége fenntartása az elsődleges cél, szeretné magát jól érezni a bőrében.

– Egyelőre nem szeretnék elindulni fitneszversenyen ötven pluszos kategóriában, de sosem lehet tudni. Nem szoktam az éveket nézni. Ha megfeszülök, úgy is akkor születtem, amikor. Vannak, akik már harmincévesen elkezdik magukat rosszul érezni a koruk miatt, de én azt mondom, a cél, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben. Hazudnék, ha azt mondanám, néha nem jut eszembe a korom, de olyankor elhessegetem a gondolatot, és arra a sok fontos és jó dologra koncentrálok, ami körbevesz az életben – mondtamosolyogva Antónia, aki azt is elárulta, mi motiválja a mindennapokban.

– Körülöttem mindenki sportol, ami ad egy löketet, de nekem is van olyan napom, amikor nincs kedvem elindulni. Nem hiszem, hogy van olyan ember, aki 100%-ban mindig motivált. Voltak nekem is olyan időszakaim, amikor a hajamnál fogva kellett lerángatnom magam edzésre, de szerencsére most lendületben vagyok, és szükségem is van rá, hogy a sport normalizálja a pörgésem. Emellett szeretnék izmosodni is – magyarázta az egykori modell, hozzátéve: fogyni nem szeretne.