2024.02.29
Elemér
Kezdőlap Címlap Összeomlott József a Házasodna a gazda forgatása után

Összeomlott József a Házasodna a gazda forgatása után

Nemrég ért véget a Házasodna a gazda című műsor. József gazda szempontjából botrányosan alakult a párkereső, ugyanis az egyik adásban két feleségjelölt is elhagyta, miután obszcén stílusban fejtette ki, mire vágyik egy párkapcsolatban.

– Megtalálni a puncit, akit nagyon szerethetek. Itt van, ez az igazság. Testet is akarok, nem viccelek – mondta a kamerák előtt.

A műsorban végüla harmadik jelöltjét, a korábban hazaküldött Böbét vitte el egy írországi útra, de kiderült, hogy vele sem alakultak rózsásan a dolgok. A Story magazin meglátogatta a birtokán, József pedig elmesélte, mi történt vele a műsor óta.

József gazda elárulta, hogy már szégyelli a korábbi kijelentését. A közösségi oldalait nem nézi, de örülne, ha egy nő megjelenne az ajtaja előtt. Ha valaki beállítana hozzá, tudná, hogy tényleg őt akarja.

„Nem szabadott volna úgy fogalmaznom, ahogy, pláne nem kamerák előtt. Miután lement a tévében az a jelenet, nagyon rosszul éreztem magam. A lányaim is. Mondták, hogy apa, hogy menjünk így reggel iskolába… Sem nekik, sem nekem nem volt könnyű a másnap, de aztán elült a dolog” – mesélte, hozzátéve: a műsor több szereplőjével is tartja a kapcsolatot, de szó sincs szerelemről.

„Sajnos, Böbével sem alakultak jól a dolgok, de az is miattam volt. Amint véget ért a forgatás, és hazajöttem a tanyára, összeomlottam. Nehezen dolgoztam fel, amin átmentem, hogy kiszakadtam az életemből. És ez távolságot szült köztünk. De továbbra is úgy gondolok rá, mint egy csodálatos csajra” – tette hozzá József.