2022.11.28
Stefánia
Kezdőlap Címlap Nosztalgia: így festett Kocsis Tibo 10 éve az X-Faktorban

Nosztalgia: így festett Kocsis Tibo 10 éve az X-Faktorban

Tíz évvel ezelőtt november 26-án a hetedik élő adásnál tartott az X-Faktor második szériája, Kocsis Tibor ennek kapcsán pedig nosztalgiázásba kezdett.

Élete sorsfordító időszakát élte Kocsis Tibor tíz évvel ezelőtt, amikor az X-Faktor második szériájában szerepelt. Napra pontosan a hetedik élő adás zajlott tíz éve, akkor Tibor még csak remélhette, hogy ő lesz a tehetségkutató nyertese.

Pontosan 10 éve zajlott az X-Faktor második szériája. A mai napon, azaz november 26-án tartottunk a hetedik (!) élő adásnál, és még közel egy hónap volt a fináléig. Régi fotók közt keresgélve gondoltam arra, csinálok egy visszaemlékezős pénteket! – olvasható Tibor bejegyzésében.

A megosztott fotókon pedig jól látszik, hogy rengeteg változott, ám nem csak ő, hanem Muri Enikő is, aki Tibor versenytársa volt a versenyben. A műsorvezető pedig akkor Ördög Nóra volt, aki akkor rövid hajjal állt a színpadon.

Aznap két dalt énekeltem, az Ain’t No Sunshine óriási kedvencem volt és a mentorok is szerették. Ördög Nóra rózsaszín hajas portréja a pólómon, amely Nánási Pál fotója. Utána Muri Enikővel énekeltük duettben az ‘As’-t, aztán még jó párszor az ország színpadain! Mennyi emlék pár fotóban! Spoiler: továbbjutottam! Te nézted ezt az adást? – tette hozzá az énekes posztjában.

Indirekt/Blikk