2023.09.27
Adalbert
Kezdőlap Címlap Nőies hangja miatt csúfolták az iskolában a Nyerő Páros sztárját

Nőies hangja miatt csúfolták az iskolában a Nyerő Páros sztárját

Zdroba Patrik az RTL Klub Nyerő Páros című műsor adásában vallott arról, hogy nők között nevelkedett, ezért is nőies a mozgása és a hangja. Emiatt sokan hitték és hiszik róla a mai napig, hogy a férfiakhoz vonzódik.

Patrik a Blikknek vallott arról, mennyien bántották élete során azért, mert túl nőies férfinak találták.

– Ez a gyerekkoromra vezethető vissza. Általános iskolában még nem bántottak emiatt, ott mindenki szeretett, mert én voltam a vicces fiú, aki mindig megnevetette a többieket. A gimiben szembesültem először azzal, hogy főként a nőies hangom miatt cikiznek, beszólogatnak. Folyton azzal csúfoltak, hogy meleg vagyok – idézte fel fájó múltját az énekes, aki sokáig nem értette miért bántják egy olyan dolog miatt, amiről nem tehet. Sokszor sírva ment haza, és egy idő után olyan megszólalni sem mert mások előtt.

– Elkezdtem szégyellni a hangom, mert folyton kiröhögtek miatta. Hiába voltak barátnőim, akkor is csúfoltak tovább. Nagyon rossz volt, de az éneklés már akkor segített elnyomni a sérelmeket – mondta Patrik, akinek az X-Faktor segített leküzdeni a komplexusait. Ott ugyanis pont a hangjával tudott kitűnni.

– A műsor alatt és azóta is vannak kommentek, amelyekben azt találgatják, hogy biztos meleg vagyok, és Betti csak az alibi barátnőm. A kétkedőknek üzenem, hogy vagyok annyira őszinte és nyitott ember, hogy bevállalnám, ha tényleg az volnék – hangsúlyozta az énekes, aki reméli, a Nyerő Párosban be tudja bizonyítani, hogy valójában mennyire nagyon szereti a párját.

Indirekt/Blikk