2022.05.17
Paszkál
Kezdőlap Címlap Nem semmi: Majka kisebbik fia 40 perc alatt 4 km-t futott le

Nem semmi: Majka kisebbik fia 40 perc alatt 4 km-t futott le

Majka kisfia öt éves létére igazi kis sportember. Felnőtteket is megszégyenítő időn belül futott le több, mint négy kilométert.

Majka nem semmi videót osztott meg Instagramon egy napig megtekinthető történetében. Ugyanis öt éves kisfia, Olivér a kilences fokozaton futott a futópadjukon, miközben a számláló már 39 percnél járt. A büszke apuka megkérdezte tőle, hogy mennyit szeretne futni, mire a fia azt válaszolta, hogy 40-ig, ám ekkor a távolság már rég átlépte a 4 kilométert is.

Ezenkívül barátjával, Curtissel is újabb slágerrel érkeznek, méghozzá Veres Mónika (Nika) közreműködésével. Egyik legismertebb közös daluk, a Csúcson túl már több, mint 18 millió megtekintésnél jár a Youtube-on. Hasonlóan ütős zenére lehet ezúttal is számítani tőlük, amelyből pár soros részletet is közzétettek:

“Nincs baj, most csak ennyire futja, megyek tovább ez a harcos útja, felállni mindig, újra meg újra. Jöhet vihar de az Isten tudja, a szavaim mocskosak de a szívem tiszta. Előre mindig és sosem vissza” – olvasható a képen.