2023.06.05
Fatime, Fatima
Kezdőlap Címlap Minden anya rémálma: kórházba kellett vinni Tóth Gabi kislányát

Minden anya rémálma: kórházba kellett vinni Tóth Gabi kislányát

Megrázó sorokkal jelentkezett az énekesnő, Tóth Gabi legújabb blogbejegyzésében, amely szerint az életének legnehezebb napjain van túl, hiszen kislányát napokig kórházban kellett ápolni. Anyai ösztöneinek köszönheti, hogy ma már jobban van kislánya.

Az énekesnő Instagram oldalán osztott meg néhány drámai képet, amelyen a kórházból jelentkezett be kisírt szemekkel a gyermekének ágya mellett. Az elmúlt nap megrázó történéseiről blogbejegyzésével számolt be hosszasan.

„Kérlek titeket, hogy mindig hallgassatok az anyai ösztöneitekre! MINDIG! Én is hallgattam, és milyen jól tettem” – írja a bejegyzés elején, arra utalva, hogy most ennek köszönheti, hogy kislánya jól van. Az énekesnő akkor kezdett el komolyabban aggódni náthás kislánya miatt, amikor napokkal később csak kezdett gyógyulni, és egyre furcsábban vette a levegőt. Hiába nyugtatták az ismerősei, érezte, hogy nagyobb baj van háttérben:

De nem nyugodtam meg, mert ismerem a lányomat, szó szerint ismerem minden lélegzetvételét, és a zsigereimben éreztem, hogy ez már nem csak egy kis nátha.

Akkor igazolódott be az édesanya aggodalma, amikor hirtelen felindulásból megmérte a kislány a szaturációját, rögtön tudta, hogy az eredmény nagyon rossz, így Gesztes Évához, a Gyermekmentő Alapítvány igazgatójához fordult segítségért, aki megerősítette: Hannarózát rögtön kórházba kell szállítani. A blogbejegyzés szerint 5 napig voltak kórházba a kislánnyal.

„Ezek a napok a teljes kétségbeesésben teltek. Volt, hogy Hanni kihányta az antibiotikumot, máskor meg annyi ereje sem volt, hogy felüljön az ágyban.”

Tartottam a gyenge kis testét, és minden idegszálammal arra koncentráltam, hogy én erős maradjak, mert most nem omolhatok össze, én nem gyengülhetek el.

Sőt, a leírás szerint még az énekesnő is elkapta a vírust, majd egy pár napon belül az egész család ágynak dőlt, így látogatni sem tudták egymást.

„Hanni előtt sokáig sikerült visszatartani a sírást, hiszen őt nem ijeszthetem meg, de egyszer előfordult, hogy amikor ültem a kis erőtlenül fekvő teste mellett, mindenhonnan valami zsinór lógott ki a paplan alól, azt hittem, hogy nem látja és pár néma könnycseppet engedtem magamnak… és képzeljétek, rosszul hittem. Még így is felemelte a kis kezét és megsimogatta az arcomat… Az én kicsi babám most is figyel, és ahogy írom ezeket a sorokat, elérzékenyültem. Persze rögtön kiszúrta. Tudjátok, mit mondott?”

„Anya, ne sírj, már minden rendben lesz” – olvashatók a megható sorok a csalad.hu oldalán.

A vasárnap délután közzétett Instagram bejegyzése szerint már hazaengedték a kórházból a kislányt, már jobban van.