2023.09.29
Mihály
Kezdőlap Címlap Megölte kisfiát, majd magával is végzett egy férfi Gyulafehérváron

Megölte kisfiát, majd magával is végzett egy férfi Gyulafehérváron

Egy egyéves kisfiú és az apja holttestét találták meg vasárnap hajnalban a rendőrök egy gyulafehérvári lakásban. A gyanú szerint a férfi felakasztotta a gyereket, majd magával is végzett.

A döbbenetes tragédia megrázta a romániai várost. A rendőrség azután talált rá a családra, hogy a kisfiú anyja, a férfi volt párja értesítette őket éjjel egy órakor, hogy aggódik a gyermeke miatt, akit az apja felügyelete alatt hagyott. Üzenetváltásaik miatt gondolta, hogy a gyerekkel történt valami, később még jobban aggódni kezdett, mert a férfi már nem válaszolt a neki küldött sms-ekre és a telefonhívásokra. A kétségbeesett anya végül személyesen ment el a tömbházlakáshoz, ám a volt párja nem nyitott neki ajtót.

A 27 éves férfi bérelte a lakást, ezért a rendőrség előbb felkutatta a tulajdonost. A tordai férfi nem egyezett bele, hogy betörjék az ajtót, ezért megvárták, amíg a helyszínre utazott, hogy kinyissa a zárat. Kiderült, az belülről volt bezárva, ezért végül mégiscsak erővel tudtak a román hatóságok bejutni a lakásba. Odabent szörnyű látvány fogadta őket: a gyerek és a férfi már halott volt.

A rendőrség szerint az apa előbb a kisfiúval, majd magával végzett. A részletek kiderítésére nyomozást indítottak – írta a Maszol.ro.