2023.09.29
Mihály
Kezdőlap Címlap Mi van itt: újabb súlyos sérülés az Exatlon All Starsban

Mi van itt: újabb súlyos sérülés az Exatlon All Starsban

Az Exatlon All Star évadának vadiúj pályáin még sosem futottak a kihívók és bajnokok. Egyikük csúnyán megsérült a végjáték első futama közben.

Úgy tűnik, az adrenalin és az új pályák kombinációja egyelőre nem válik a versenyzők előnyére az Exatlon negyedik évadában. Már az első hét első napján négyen is megsérültek, ki komolyabban, ki kevésbé. A megváltozott végjáték szabályai miatt mindenki teljesíteni akart, megvédeni a fiúkat, hiszen – mint kiderült – pénteken férfipárbaj lesz.

Novák Zalán komoly sérülést szenvedett rögtön az első futam közben a pályán. Egy emelkedőről túl közel ugrott a vízbe a kifelé vezető lépcsősorhoz, amire sikerült erősen érkeznie. Mivel nem tudott lábra állni, lefektették, majd csapattársai segítségével hagyta el a helyszínt. Bár a kihívók a kislábujj törésére gyanakodtak, az orvos szerint nem tört el semmilye, viszont egy röntgenvizsgálat még vár rá ma.

Az is kiderült az adás végén, hogy kik párbajoznak majd, ugyanis 10-9-re a kihívók győztek. Így Somhegyi Krisztiánhoz és Virág Andráshoz harmadiknak szintén egy piros fiú csatlakozik, azaz hármas párbaj lesz. Hogy ki lesz ez a személy, azt ma a jelenleg legjobb statisztikával rendelkező Ujvári Iza dönti el.

Indirekt/Blikk