2022.10.03
Helga
Kezdőlap Címlap Megszólalt Galambos Lajcsi a feleségével való közös nyaralásról: az európai megoldást választottuk

Megszólalt Galambos Lajcsi a feleségével való közös nyaralásról: az európai megoldást választottuk

Galambos Lajos nemrég a volt felesége oldalán tűnt fel egy horvátországi nyaraláson, ami miatt beindultak a találgatások, hogy kibékült-e egykori kedvesével. A zenész most mindenre magyarázatot adott.

Lajcsi lánya közösségi oldalán osztott meg egy fotót, amelyen mind a két szülője látható. A dolog pikantériája viszont az, hogy ők már nem alkotnak egy párt, januárban ugyanis 23 év után elváltak. A közös nyaralás azonban a zenész véleménye szerint teljesen normális, csupán jó baráti kapcsolatot ápolnak egymással.

– Tudom én, hogy sokak szerint az lenne a normális, ha soha többé nem szólnánk egymáshoz Boglárkával, de mi az európai megoldást választottuk és valóban régi barátként tekintünk egymásra. Ezt tekintjük normálisnak és hisszük, hogy ez tesz jót a három közös gyermekünknek is, aki életünk végéig összekötnek bennünket.

Hétfőn volt Boglárka névnap és a gyerekek ötlete volt, hogy mindannyian ruccanjunk el Splitbe és vacsorázzunk egy tengerparti étteremben. Nagyon jó hangulatú utazás volt, de miért is ne lett volna az? Ott volt velem Boglárka, aki több mint két évtizeden át volt a társam és akivel három csodálatos gyermeket neveltünk fel.

Az pedig, hogy emiatt egyesekben az a gondolat ébredt, hogy újra együtt vagyunk, tulajdonképpen nem a mi dolgunk – nyilatkozta Lajcsi a Borsnak, majd arra kérte az embereket, hogy ne kombináljanak, nincsenek együtt a volt feleségével, de a gyerekek egy örök életre összekötik őket.