KezdőlapCímlapMegszólalt az orvosi kamara az orvosságért szexszel fizető magyar modell ügyéről

Megszólalt az orvosi kamara az orvosságért szexszel fizető magyar modell ügyéről

A Magyar Orvosi Kamarában viselt tisztségeinek felfüggesztését kérte az a szabolcsi orvos, akitől együttlétért cserébe cukorbetegeknek szánt készítményt akart fogyás céljából egy magyar sztármodell.

Egy ismert magyar sztármodell kínált szexuális szolgáltatást egy köztiszteletben álló nyíregyházi háziorvosnak vényköteles, de neki amúgy nem járó, a fogyást elősegítő gyógyszerért cserébe. Az illetők azonban lebuktak és a rendőrség közlése szerint a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság Gazdaságvédelmi Osztálya vesztegetés miatt indított büntetőeljárást a 43 éves budapesti nő ellen, valamint vesztegetés elfogadása miatt a 48 éves nyíregyházi háziorvossal szemben.

A doktor elfogadta az ajánlatot, a gyanú szerint az aktus megtörtént, majd ezt követően felírta a cukorbetegeknek szánt készítményt, amelynek ára szúrásonként 35 800 forint – és mellékhatásként fogyaszt. Lapunk megtudta, hogy a kényes ügy másik szereplője, a szabolcsi orvos köztiszteletben álló szakember, szakmai szervezeteknél is fontos pozíciót tölt be, emellett házasságban élő családapa is. A magyar sztármodell egyébként a Blikknek azt állította, fogalma sincs, milyen esetről van szó és gyorsan le is zárta a beszélgetést. A Magyar Orvosi Kamara országos elnöksége most közleményt adott ki a történtek után:

Egy Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei háziorvos május 12-én a Magyar Orvosi Kamara országos elnökségének bejelentette, hogy ellene a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság Gazdaságvédelmi Osztálya nyomozást folytat, ezért kérte a kamarában viselt tisztségeinek felfüggesztését a vizsgálat lezárultáig. Ezzel az országos elnökség egyhangúlag egyetértett – írták a közleményben.