2024.02.23
Alfréd
Kezdőlap Címlap Ennyi volt: Vasvári Vivien már a múlté, felvette új férje nevét -...

Ennyi volt: Vasvári Vivien már a múlté, felvette új férje nevét – Így hívják most

Vasvári Vivien a közösségi oldalán büszkélkedett el három esküvői ruhájával, illetve az is kiderült, mi lett a férjezett neve.

Vasvári Vivien pénteken titokban hozzáment a kedveséhez, Bodnár Zsigmondhoz, akivel nem mellesleg az első közös gyermeküket várják. Kiderült, hogy a díszlet nem véletlenül volt kékre és rózsaszínre hangolva, hiszen egy füst alatt a babaváró bulijukat is megtartották. A szerelmesek egy romantikus duettet énekeltek közösen az álomesküvőn, melynek végén a mögöttük lévő fal és a fények is kékre váltottak, azaz megtudták, hogy hamarosan kisfiú fog hozzájuk érkezni.

A lakodalmon egyébként a TNT és Kis Grófo is fellépett, és jól láthatóan hatalmasat buliztak a násznéppel együtt. Vivi nem aprózta el a dolgokat, három ruhával készült a nagy napra: az oltárhoz egy letisztult, csipkés verzióban vonult, később átöltözött egy csillogós, hercegnős fazonúba, végül pedig egy rövid, fehér, népies menyecskeruhába bújt.

Minden összeállításról rakott ki fotót az egy napig megnézhető Instagram-sztorijai közé. Az első ide kattintva érhető el, a második itt tekinthető meg, míg a menyecskeruhája így nézett ki.

Továbbá a hivatalos Instagram-profilja alapján arról is lehullott a lepel, hogy felvette a férje nevét, így ezentúl Bodnár Viviennek hívják.