2022.12.03
Ferenc, Olívia
Kezdőlap Címlap Majka keményen beszólt Tóth Gabinak: Te hülye lettél?

Majka keményen beszólt Tóth Gabinak: Te hülye lettél?

Feszült hangulat uralkodott a Sztárban sztár leszek! középdöntőjének forgatásán. Majka és Tóth Gabi véleménye megint eltért egymástól, a rapper keményen odaszólt az énekesnőnek a döntésével kapcsolatban. Nem bírta türtőztetni magát, és hangsúlyozta, mennyire nem nézi jó szemmel, hogy haza akart küldeni egy versenyzőt.

A Sztárban sztár leszek! harmadik évada a középdöntőhöz érkezett a múlt hét végén. A mestereknek ezúttal sem volt egyszerű dolguk, sőt elmondásuk szerint az elmúlt két évhez képest most kellett a legkomolyabb döntéseket meghozniuk. Rengeteg érdekes, tehetséges és kiváló hangú jelentkező közül kellett kiválasztaniuk, hogy kiket visznek tovább az élő show-s csapataikba.

Ezzel azonban együtt jár az is, hogy olykor eltér a zsűri véleménye. Legtöbbször Majka és Tóth Gabi szólalkozott össze a tegnapi adás során, ugyanis mindketten a saját igazukat hajtották. Az énekesnő a nagyon nehezen tudott döntésre jutni az egyik versenyzője, Oláh Szandra sorsával kapcsolatban. Mint mondta, nagyon kedveli a bravúréneklést, viszont végül mégis úgy határozott, hogy neki nem tud helyet biztosítani a csapatában. Majka nem bírta tovább és hangot adott a nemtetszésének:

Te hülye lettél? Ne idegesítsél már! Hülye vagy, bzd meg? Én azért adtam oda, mert azt hittem, hogy ez No. 1… Elmegyek vele haza én is, esküszöm, elmegyek vele haza… Hülye vagy te, megőrülök, a fejem mindjárt beverem ide, bzd meg! Esküszöm, hogy itthagylak a f*szba titeket! – akadt ki a rapper a stúdióban.

Az énekesnő is határozottan visszaszólt a zsűritársának, és hangsúlyozta, hogy a zsörtölődése miatt nem hagyta, hogy kellően megélje azt a pillanatot, hogy kialakult az élő show-s végleges csapata. Majka a végén bocsánatot kért Gabitól és sok sikert kívánt a versenyzőinek.