2023.12.08
Mária
Kezdőlap Címlap Majka bejárja Európát a szülinapos fiával

Majka bejárja Európát a szülinapos fiával

Majka mindent megtesz azért, hogy kisebbik fiának, Olivérnek emlékezetes születésnapja legyen. Az egész család elutazott, ráadásul nem csak egy, hanem két külön országba is.

Majka kisebbik fia, Olivér a 6. születésnapját ünnepli. Ez alkalomból a rapper és felesége, Majoros Hajni egy igazán különleges meglepetést talált ki neki: Londonba utaztak a családdal, hogy élőben is láthasson egy BL-meccset. A kiruccanásra természetesen Mariánt is vitték magukkal, aki szintén nagyol élvezte a mérkőzést.

@zsoltlow barátunk meglepett minket egy pár darab BL negyeddöntős jeggyel… Mivel Olivér elérte azt a kort, hogy gyakorlatilag mindenben a focit látja, így a szülinapjára egy Londoni utat kapott. Marcit is megfertőzte a futball, így ő is csomag része lett. Az eredmény sajnos nem nekünk kedvezett, de így is egy szuper élmény volt” – osztotta meg az Instagram-oldalán.

Ezután másik úti célt szemeltek ki maguknak, és Barcelonába repültek tovább. Az biztos, hogy Olivér szülinapja felejthetetlen élmény lesz, hiszen egy hét alatt két országban is járt. Közösségi oldalára egy fotót is feltöltött az előadó, melyen a fiaival hülyéskedik a tengerparton. Elképesztő a hasonlóság köztük!