2020.02.20
Aladár, Álmos
Kezdőlap Címlap Macaulay Culkin végre elárulta mi volt köztük Michael Jacksonnal

Macaulay Culkin végre elárulta mi volt köztük Michael Jacksonnal

A Reszkessetek betörők sztárja végre megtörte a csendet. A színész egykor legendásan jó kapcsolatot ápolt a popsztárral, ezért várta mindenki, hogy ő mit mond a molesztálással vádolt Jacksonnal töltött időszakról.

Több mint egy éve mutatták be a „Neverland elhagyása” című dokumentumfilmet. Mint ismert ebben két férfi azt állította, hogy gyerekkorukban Michael Jackson zaklatásának áldozatai voltak, gyakorlatilag pedofíliával vádolva a halott zenészt. A kétrészes film óriási vihart kavart, azóta több rádióadó tiltólistára tette a világhírű énekes dalait, a popsztár neve összeforrt a molesztálással.

A zenészt még életében meggyanúsították, hogy kiskorú védenceivel több van köztük, mint barátság. Akkor a leghíresebb „kis barátja” a Reszkessetek betörők gyereksztárja volt. Culkin 2005-ben az első molesztálási ügy tárgyalásán kiállt barátja mellett. Talán ennek is köszönhetően felmentő ítélet született a világhírű zenész molesztálási ügyében.

A film megjelenése óta az azóta felnőtt színész hallgatott. Egészen mostanáig. Az Esquier-magazinnak adott interjúban váratlanul kitért a dokumentumfilmben elhangzott vádakra és ismét kiállt Michael Jackson mellett.

„Az igazsággal kezdem: Michael sosem csinált semmit velem. Nem is láttam őt ilyen dolgokat művelni. Mostanra semmi okom nem lenne elhallgatni ezeket, hiszen már amúgy sincs közöttünk. Ha lenne miről beszélnem, megtenném. De nem, sosem láttam semmit, ő sosem csinált velem semmit – nyilatkozta az interjúban.

Amit még ajánlunk

Csipkebugyiban mutatta meg fenekét Vasvári Vivien – fotó

Vasvári Vivien felrobbantotta az internetet, ugyanis legfrissebb posztjában megmutatta kerek fenekét.  A Feleségek luxuskivitelben sztárja nem szégyellős. Sokszor posztolt...

Nincs most a Viszkisnél boldogabb ember

Ambrus Attila élete teljesen megváltozott mióta apa lett. Nemrég ünnepelték kislányuk, Anna első születésnapját, aki cuki meglepetéssel kedveskedett szüleinek.

Orvosok vigyáztak a koncertező Benkő Lászlóra

A legendás billentyűs elhalasztotta a műtétjét, hogy minden erejét összeszedve színpadra állhasson. Emberfeletti erőről tett tanúbizonyságot Benkő László. Mint...

Whitney Houston nyolc évvel a halála után hologramként turnézhat

A tragikus sorsú énekesnő legnépszerűbb számait fogják játszani a koncertsorozaton. A hatszoros Grammy-díjas énekesnő 2012. február 11-én vesztette életét,...

Törőcsik Marit rózsacsokorral köszöntötte a főnöke

A Velemben lábadozó, legendás színésznő nagy örömmel fogadta főnöke, a Nemzeti Színház igazgatója látogatását. Vidnyánszky Attila Velemben járt,...