KezdőlapCímlapMacaulay Culkin végre elárulta mi volt köztük Michael Jacksonnal

Macaulay Culkin végre elárulta mi volt köztük Michael Jacksonnal

A Reszkessetek betörők sztárja végre megtörte a csendet. A színész egykor legendásan jó kapcsolatot ápolt a popsztárral, ezért várta mindenki, hogy ő mit mond a molesztálással vádolt Jacksonnal töltött időszakról.

Több mint egy éve mutatták be a „Neverland elhagyása” című dokumentumfilmet. Mint ismert ebben két férfi azt állította, hogy gyerekkorukban Michael Jackson zaklatásának áldozatai voltak, gyakorlatilag pedofíliával vádolva a halott zenészt. A kétrészes film óriási vihart kavart, azóta több rádióadó tiltólistára tette a világhírű énekes dalait, a popsztár neve összeforrt a molesztálással.

A zenészt még életében meggyanúsították, hogy kiskorú védenceivel több van köztük, mint barátság. Akkor a leghíresebb „kis barátja” a Reszkessetek betörők gyereksztárja volt. Culkin 2005-ben az első molesztálási ügy tárgyalásán kiállt barátja mellett. Talán ennek is köszönhetően felmentő ítélet született a világhírű zenész molesztálási ügyében.

A film megjelenése óta az azóta felnőtt színész hallgatott. Egészen mostanáig. Az Esquier-magazinnak adott interjúban váratlanul kitért a dokumentumfilmben elhangzott vádakra és ismét kiállt Michael Jackson mellett.

„Az igazsággal kezdem: Michael sosem csinált semmit velem. Nem is láttam őt ilyen dolgokat művelni. Mostanra semmi okom nem lenne elhallgatni ezeket, hiszen már amúgy sincs közöttünk. Ha lenne miről beszélnem, megtenném. De nem, sosem láttam semmit, ő sosem csinált velem semmit – nyilatkozta az interjúban.