2023.12.03
Ferenc, Olívia
Kezdőlap Címlap Lecsapott a tájfun: ki kellett menekíteni a Survivor játékosait a szigetükről

Lecsapott a tájfun: ki kellett menekíteni a Survivor játékosait a szigetükről

Óriási hullámok, szakadó eső és kabátban vacogó versenyzők látványa fogadta Varga Miklós Joe-t a Survivorben. Azonnal ki kellett menekíteni a bent maradt játékosokat a közelgő tájfun elől. A műsorvezető az utolsó percben ért oda, hogy biztonságos helyre vigye a túlélőket.

Egy dermesztő, félelmetes éjszaka és egy megható Törzsi Tanács után a Survivor versenyzőinek egy tájfunnal is szembe kellett nézniük. A Fülöp-szigeteken óriási vihar tombolt, s a játékosok mélypontra is kerültek miatta. Alig aludtak, ráadásul nemcsak a menedékük omlott össze, de egyetlen száraz ruhájuk sem maradt.

„Ha százszor nem jutott eszembe, hogy feladom, akkor egyszer sem” – mondta Viki a szörnyű estéről, bár akkor még nem is sejtették, hogy a java csak ezután jön. A háborgó tengeren egyszer csak egy motorcsónakkal megjelent Varga Miklós Joe, aki nem tétlenkedett, egyből menekülőutat biztosított.

Elérte a tájfun a Fülöp-szigeteket, az összes sziget, legfőképp ez, veszélyben van. Evakuálni kell benneteket, és ez most nem vicc, tényleg, halál komolyan mondom. Pár percetek van, hogy összepakoljátok a személyes holmitokat. Többet ide vissza nem tudtok jönni… – jelentette ki határozottan, mire mindenki szedte a sátorfáját.