2023.12.03
Ferenc, Olívia
Kezdőlap Címlap Nyertes Zsuzsa hónapokig titkolta, hogy nagymama lett

Nyertes Zsuzsa hónapokig titkolta, hogy nagymama lett

Nyertes Zsuzsa nem is lehetne boldogabb, hiszen négy hónapja megszületett az első unokája, Olivia. Elárulta, miért titkolta eddig, hogy nagymama lett.

Nyertes Zsuzsa a nagy titkok őrzőjének mondhatja magát, hiszen egészen az idei év elejéig nem árulta el, hogy a kedvese négy évvel ezelőtt, a 60. születésnapján megkérte a kezét. Most egy jóval másik történést hallgatott el, mégpedig, hogy nagymama lett. Korábban már sokszor eljátszott a gondolattal, hogy milyen lesz majd, ha születik egy unokája, mostanra pedig ez az álma is valóra vált. A lánya karácsonykor tudatta vele az örömhírt, miszerint várandós, így a színésznő majd’ egy évig nem szólt semmit a körülötte zajló dolgokról.

„Őszinte leszek, nagyon csodálkozom magamon, hogy eddig sikerült titokban tartanom Olcsit, de ez volt a lányom kifejezett kérése, és nem akartam szégyenben maradni előtte. Cserébe megígérte, ha eljön az ideje, szabadon világgá kürtölhetem a boldogságomat. Most, hogy túl vagyunk az első három hónapon, már nem kell titkolóznom. Jó, jó, az igazság az, hogy nem teljesen sikerült megőriznem a hírt… Amint aznap este hazaértünk, felhívtam a legközelebbi barátaimat és kollégáimat, Sáfár Anikót, Bodrogi Gyuszit és Straub Dezsőt. Bennük tökéletesen megbíztam, és miután Olivia megszületett, újból tárcsáztam őket…” – mesélte vígan.

A lánya, Zsuzsó nem igazán bízott édesanyja hallgatásában, mint mondta, biztos volt benne, hogy maximum egy hét után kikotyogja. A terhességet különleges módon jelentették be a családnak, amikor az anyukája legkisebb húgánál, Andinál gyűltek össze szenteste. A vacsorát követően játszani kezdtek, s Zsuzsó egy új játékot javasolt.

„Mindenki kezébe adtam egy borítékot, és az ultrahangfelvétel hátoldalára személyes üzenetet írtam, például ezt: ‘Szia, nagypapi! Júliusban érkezem, várom a találkozást!’ Anyának esett le utoljára a hír, mert azt hitte, a mellette ülő nagymamának szóló borítékot kapta meg, közben ő lett az új nagymama a családban. Miután felfogta, örömkönnyekkel borult a nyakamba” – idézte fel a Story Magazinnak az édesanya, aki egy gyönyörű kislánynak, Oliviának adott életet.

A szülésre pozitív élményként tekint vissza, de a nagy aggodalom miatt csak akkor szóltak a nagyszülőknek, amikor már világra jött a kisbaba. Amióta megtapasztalta a szülőség örömeit, még szorosabb lett a kapcsolata az anyukájával, illetve sok mindent most értett meg, így még jobban felnéz rá.

Zsuzsa – átvéve a szót – megjegyezte, hogy igyekeznek mindenben segíteni a gyermekének, de nem akarnak rájuk telepedni. Szerencsére közel laknak egymáshoz, ezért szükség esetén egyből tudnak ugrani.

„Olcsika igazi lány, sokkal többet gőgicsél a nagypapinak, mint nekem, de nem vagyok ám féltékeny. Bőven beérem azzal, ha rám mosolyog, amikor meglát. Repülünk a boldogságtól. Négy hónap is kevés volt ahhoz, hogy felfogjuk, Olivia itt van velünk!” – áradozott Zsuzsa.