KezdőlapCímlapElőször szólalt meg a tévés botrányairól Hujber Feri

Először szólalt meg a tévés botrányairól Hujber Feri

Hujber Feri, aki hosszú idő után visszatért Magyarországra, elérkezettnek látta az időt, hogy tiszta vizet öntsön a pohárba a korábbi botrányaival kapcsolatban. Őszintén beszélt arról, mi állt a történtek hátterében.

Hujber Feri, aki korábban az egyik legnépszerűbb színész volt Magyarországon, 2003-ban hagyta el az országot. Három évvel ezelőtt egyszer már visszatért, akkor A Konyhafőnök VIP című műsorban próbált szerencsét, majd ismét eltűnt a nyilvánosság szeme elől.

Az RTL műsorában bevallotta, mi állt az évekkel ezelőtti botrányos esetek mögött. Az első ilyen emlékezetes dolog 2017-ben történt a Valami Amerika 3 sajtóbemutatóján, ahol a résztvevők szerint nagyon zavartan viselkedett. Hujber most, évekkel a történtek után kendőzetlenül mesélte el a valóságot:

„Akkor én éppen Kanadából jöttem haza, maradjunk annyiban, hogy ott – fű, hasis – mindent toltam.”

Egy másik emlékezetes botránya volt, amikor – szintén 2017-ben – a Mokka műsorában arról beszélt, hogy Jézus csupán egy színész volt.

„Azt állítom, hogy Jézus színész volt, de nem ő halt meg, hanem egy 10 éves kisfiú. Erről szól az egész” – fejtegette akkor.

A megdöbbentő kijelentések nagyon felkavarták a médiát, sokan nem értették, mi történhetett a színésszel.

„Amikor az a reggeli műsorőrület volt, a fél világ arról beszélt, hogy hányféle mentális betegségben szenvedhetek, mennyire voltam bemindenezve” – emlékezett vissza az esetre Hujber, majd elárulta, mi okozta a furcsa viselkedését.

Szeretnék tiszta vizet önteni a pohárba: két kávé volt bennem aznap reggel – mondta most a műsorban, ám kijelentette: azt teljes mértékben elismeri, hogy a mindennapos fűfogyasztás okoz mentális problémákat, ő pedig akkoriban, amikor Magyarországon élt, ragaszkodott ahhoz, hogy esténként elszívjon egy cigarettát. Azt viszont leszögezte: a forgatások előtt sosem fogyasztott semmit.

Mielőtt hazatért volna Magyarországra, hogy ismét visszatérjen a régi életébe, felkeresett egy szakembert is, hogy segítsen a problémáin. Ebben az évben pedig már teljesen tiszta.

A színész hat éve párkapcsolatban van Krisztinával, aki a közös gyerekükkel együtt továbbra is Londonban maradt, hiszen a kisfiukat nem vehették ki egyik napról a másikra az óvodából, ezért kénytelenek voltak bevállalni a távkapcsolatot.

A most 49 éves színész jelenleg a pesti Belvárosi Színház mellett a Bánfalvy Stúdió csapatával járja az országot és ad elő esténként.