KezdőlapCímlapKomoly kapcsolatra vágyik Molnár Anikó

Komoly kapcsolatra vágyik Molnár Anikó

Párkapcsolatra vágyik Molnár Anikó. Az OnlyFans-sztár már többször hangoztatta, hogy örülne egy társnak, és most erről vallott a TV2 Mokka című műsorában is. A ValóVilág egykori szereplője már 5 éve szingli.

Molnár Anikó egyébként nehézségekkel küzd, ugyanis három gerincsérve van, így súlyos fájdalmakkal küzd, ami egészen a bokájáig sugárzik le. Most azonban már egy kicsit jobban érzi magát, de teljes életmódváltásra van szüksége. A probléma azonban a munkájában nem zavarja.

Nekem az az igazi, aki nagyon hosszú távon megmarad – mondta Molnár Anikó hozzátette, hogy a jelenlegi OnlyFans-karrierje nehezíti a párkeresést, mert ez egy csomag, ami vele jár.

Az egykori valóságshow-sztár elmondta, hogy senkiért sem mondana le erről a munkáról, akkor sem, ha odaadná neki ezt a pénzt, mert akkor már kiszolgáltatottá válna, és azt nem szeretné.

– Én nem változtatok meg senkit, és nem is akarok – tette hozzá Molnár Anikó, ám kimondta, hogy ő is ezt szeretné a jövendőbeli párjától.

Molnár Anikó hozzátette, hogy külsőleg teljesen mindegy neki, milyen férfi, de belsőleg legyenek hasonlóak.

– Nem hiszek abban, hogy az ellentétek vonzzák egymást – mondta a műsorban az egykori Nagy Ő, aki szerint a sok ellentét csak konfliktusokat szül.

Molnár Anikó elmondta, hogy ma már nem lesz olyan könnyen szerelmes, mint régen. Egy olyan férfit akar, akinek rendezett az élete, és csak az a cél, hogy élményeket gyűjtsenek együtt.

  • Már nem arról szól az én életem se, hogy családot szeretnék alapítani, szülni szeretnék, ilyesmi. Nem is akartam soha, ezt elmondtam – vallotta be Molnár Anikó.