2022.11.28
Stefánia
Kezdőlap Címlap Kóbor János kislánya: nagyon hiányzik nekünk a Papa

Kóbor János kislánya: nagyon hiányzik nekünk a Papa

A fiatal lány rátalált a saját útjára, édesapja pedig odafentről is büszkén tekinthet le rá.

Kóbor János tavaly december 6-án távozott az élők sorából, halálával pedig óriási űrt hagyott a hazai zenei szakmában, és a rajongók szívében egyaránt. Az utánozhatatlan frontembert azonban nem “csak” az Omega legendás fanatikusai, de felesége és imádott lánya, Léna is gyászolja, aki mindössze 14 éves volt amikor elvesztette édesapját.

A tinilány a tragédiát követő hónapokban édesanyjának köszönhetően nem szerepelt a hazai médiában, most azonban a Bors megkeresésére elárulta, mi is történt vele mostanáig.

“A Papa halála utáni napon volt egy fellépésem egy táncversenyen. Én nem hátráltam meg ettől, mert a tánc erőt adott elviselni a fájdalmat” – kezdte mesélni a mostanra 15 esztendős Léna, aki édesapjához hasonlóan ragyog a színpadon, ám elmondása szerint gondolatai és tervei egyelőre máshol járnak.

“Most először is a továbbtanulásra összpontosítok, ahol a gimnázium a következő lépés. Azt hiszem még van időm eldönteni, hogy pontosan milyen pályára lépek. Nekem nem kérdés a továbbtanulás, mert mindenki több diplomás volt mindkét szülőm családjában. Ettől függetlenül szeretném, ha a zene és a tánc az életem részei maradnának. Ahogyan a Mamával is egyetértünk, én is szeretnék egy szép, komoly pályát választani majd magamnak. Most úgy gondolom, hogy orvos szeretnék lenni, mint a bátyám, Martin, aki fogorvos.”

A tánc és a tanulás mellett természetesen Léna a szórakozásra is szán időt, a legtöbb korabeli lányhoz hasonlóan ő is sokat foglalkozik divattal, sminkekkel és trendekkel. Szeret tinédzser lenni és valósággal rajong a tavaszért, aminek beköszöntével újra hódolhatna édesapjával közös hobbijának, a vitorlázásnak, erre azonban még nem érzi késznek magát.

“Imádok vitorlázni, de ez egyelőre egy kicsit fájdalmas gondolat. Nagyon hiányzik nekünk a Papa. Bele sem akarok gondolni, hogy nélküle hajózzunk ki” – vallotta be Kóbor János lánya, aki mostanra igazi szépséggé vált, ez pedig a korabeli fiúk figyelmét sem kerülte el, igaz számára most egyáltalán nem ez a legfontosabb dolog.

“Persze érzem és szeretem is, ha tetszem valakinek, de jelen pillanatban nem ez a legfontosabb az életemben” – zárta gondolatait Léna.