KezdőlapCímlapKiesés: ez a páros esett ki a döntő nap előtt az Ázsia...

Kiesés: ez a páros esett ki a döntő nap előtt az Ázsia Expresszből – videó

Egy szerencsétlen döntés miatt az utolsó pillanatban esett ki az Ázsia Expressz egyik legügyesebb párosa a játékból.

Az Ázsia Expressz tele van fordulatokkal és nem várt eseményekkel, amelyekből a csütörtöki adásban sem volt hiány. Kafi Rea Milla és Kecskés Enikő távozása után már csak a Top 3-as mezőny versengett, ám a nap elején kiderült, hogy a mázli is jelentősen befolyásolja, ki jut a döntőbe. Nos, a szerencse ezúttal nem állt Kempf Zozo és Pető Brúnó mellé, hiába teljesítettek végig szinte a legjobban és számítottak stabil, erős játékosoknak, az ő borítékjuk rejtette a kiesést jelentő lapot.

Az elődöntő kezdetekor mind a három pár kapott négy fekete borítékot, amelyek közül az egyikben az szerepelt, hogy „számotokra a verseny véget ért”, s a nap folyamán, a feladatok megoldását követően minél több borítéktól kellett megszabadulniuk, ami Zozóéknak ment a legjobban, hiszen mindössze kettő maradt náluk. A gyorsaság miatt egyet átruházhattak egy másik párra: Hegyes Bercit és Vágner Fannit választották, akik így nyolc borítékkal álltak ott. Meg voltak győződve a kiesésükről, viszont Ördög Nóra Brúnóék borítékjának kinyitásakor közölte: a srácok estek ki a versenyből a finálé előtt.

A fiúk arcáról még akkor is leolvasható volt a csalódottság, amikor elbúcsúztak a játéktól:

„Nincs okunk szomorúnak lenni, mert egy olyan kalandot csinálhattunk végig, amit nagyon kevés ember tehet meg és próbálhat ki. Szerintem mi voltunk, akik a legjobban érezték magukat végig, egy percig nem szomorkodtunk, és most sincs rá okunk, hiszen nem a teljesítményünk miatt estünk ki, hanem egy szerencsétlen döntés miatt…” – mondta Zozo, hozzátéve: örül, hogy ilyen barátra lelt Brúnóban.

Így hogy már vége van és nem tudunk nyerni, a teher leesett a vállunkról. A rengeteg kaland, a sok emlék, sok nevetés mind velünk marad. Boldog vagyok, szerintem nyertünk – fűzte Zozo szavaihoz Brúnó.

Ma este tehát Hegyes Berci és Vágner Fanni, valamint Kucsera Gábor és Tóth Dávid küzdenek meg a 10 millió forintos fődíjért.