KezdőlapCímlapKiderült, mi okozta Lisa Marie Presley halálát

Kiderült, mi okozta Lisa Marie Presley halálát

Az egész világot megdöbbentette, hogy tragikus hirtelenséggel elhunyt Lisa Marie Presley. Pár nappal a halála előtt még a Golden Globe-gálán ünnepelte Austin Butler győzelmét.

Elvis Presley lányának a halálát édesanyja, Priscilla jelentette be. Az előzetes információk szerint szívmegállás miatt szállították kórházba, miután a házvezetőnő eszméletlen állapotban talált rá. Most kiderültek a részletek.

A TMZ birtokába jutó információk szerint Lisa Marie Presley halálát már biztosan szívmegállás okozta. A kórházba szállítás előtt adrenalint adtak be neki, csak azzal sikerült ismét beindítani a szívét. Ám nem lehet tudni, hogy pontosan mennyi ideig volt oxigénhiányos állapotban. Az újraélesztést először a volt férje, Danny Keough kezdte el – írja az elle.hu.

Amikor kórházba szállították, már volt pulzusa, ám az oxigénhiány miatt beállt nála az agyhalál állapota. Az orvosok gépekre kapcsolták, és mesterséges kómába helyezték. Lisa Marie Presley súlyos állapotát közölték a családdal, akik azt kérték, hogy a következő szívleállás után már ne élesszék újra. Lisa Marie Presley szíve ezután nem sokkal ismét megállt, a szakemberek pedig már nem tudtak rajta segíteni.