2023.12.03
Ferenc, Olívia
Kezdőlap Címlap Kiderült: ezért szakított Szorcsik Viki és Csuti

Kiderült: ezért szakított Szorcsik Viki és Csuti

Szorcsik Viki és Szabó András Csuti még a Farm VIP harmadik évadának a forgatásán kerültek közel egymáshoz, ám a románcnak hamar vége szakadt. A színésznő most elárulta, miért.

Szorcsik Viki és Csuti a ma induló realityshow forgatása alatt annyira szimpatizáltak egymással, hogy a műsor után egy párt is alkottak.

Ám néhány hónap után szakított a pár, de nem lehetett tudni, miért… egészen mostanáig.

– Nyilván volt köztünk vibe, amikor bekerültünk ebbe a műsorba, de ez nem igazán tudott kiteljesedni. Teljesen különböző emberek vagyunk, nem ugyanaz az értékrendünk, nem ugyanaz a fontossági sorrend az életünkben.

Nem szeretném ezt tovább ragozni, de van annyi tisztelet bennem a másik ember érzései iránt, hogy ha az előbb említettek hiányoznak, akkor hátralépek – árulta el az Origónak Viki, aki szerint ha valakivel nincs közös útja, azon nem tud változtatni, el kell fogadni.

Kifejtette azt is, hogy többek között azért vállalta el a Farm VIP felkérését, mert kecsegtető volt számára a 15 millió forintos nyeremény, és szerette volna ezzel megalapozni a jövőjét. Nagyon élvezte a forgatást, és csak két emberrel volt konfliktusa.