2021.11.30
András, Andor
Kezdőlap Címlap Juliska nem tudta megmenteni a házasságát a Survivor után

Juliska nem tudta megmenteni a házasságát a Survivor után

Igazi érzelmi hullámvasút volt a Survivor Széphalmi Juliska számára, aki a túlélőviadal forgatása alatt rájött, szeretné megmenteni a házasságát.

Így aztán hatalmas csalódásként élte meg, amikor a finálé előtt a vetélytársaival találkozhattak egy családtagjukkal, szerettükkel Dominikán, de nem a kisfia, Lacika hanem, a párja, Nagy Balázs érkezett hozzá. Hazatérve ráadásul azzal is szembesülnie kellett a férje, Sánta László, már továbblépett.

– Nagyon meglepődtem, amikor megláttam Balázst. Akkor már negyven napja a szigeten voltunk, és arra vágytam, hogy a kisfiam szaladjon felém, megöleljem és végre lássam. Sajnos, a járvány miatt nem volt megoldható, hogy ő jöjjön ki hozzám. Végig abban a hitben voltam, ő lesz a meglepetés, ezért amikor kiderült, hogy nem így van, nagyon csalódott voltam – emlékezett vissza Juliska, akit a párja, Nagy Balázs színész látogathatott meg az RTL Klub túlélőshow-jában. – Balázs megértette, hogy miért voltam csalódott, jól kezelte a helyzetet. Tudta, hogy a fiamért csinálom az egész műsort, és azt is, mennyire hiányzik.

A műsor felvétele közel fél éve volt, Juliska pedig nehéz időszakon ment át. Tavaly ősszel, hét év után, zátonyra futott a kapcsolata férjével, Sánta Lászlóval, a Survivor előtt pedig már eladták közös családi házukat, így tudta, hogy a forgatás befejeztével már nem oda térhet haza.

– Lelkileg ezt nagyon nehéz volt megélni. Amikor kimentem, abból a családi házból jöttem el, ami életem első igazi otthona volt, és a hazatérésem után már az új lakásunkba költöztünk be a fiammal. Nagyon szimbolikus volt az egész, és tudtam, hogy ez egy új kezdet – folytatta Juliska.

Az érzelmi hullámvasút a hazatérés után sem ért véget számára, hiszen nem úgy alakultak a dolgok, ahogyan remélte, volt párja ugyanis továbblépett.

– Akkor azt gondoltam, ha hazajövök, szeretném újra megpróbálni… Megmenteni a házasságomat, hogy ismét családban élhessünk. Aztán szembesültem a rideg valósággal, hogy mi minden történt, amíg én távol voltam. Lacival már nem vagyunk együtt, de nagyon fontos ember az életemben, ráadásul a gyermekünk örökre összeköt minket. El kellett fogadnom, hogy teljesen új élet kezdődik számomra. A Survivor megtanított arra, hogy igazán őszintének kell lennem magammal, szembe kell néznem a problémákkal. Elmenekülhetek akár Dominikáig is, a nehézségek, a megoldandó helyzetek megvárnak. Amikor visszajöttem, az volt az első dolgom, hogy mindent helyre tegyek. Nem volt egyszerű, de elfogadtam, hogy minden okkal történik, és rájöttem, magamban kell megtalálnom a boldogságot.

Indirekt/Blikk