KezdőlapCímlapÍgy van most a súlyos gégegyulladáson átesett Bereczki Zoltán

Így van most a súlyos gégegyulladáson átesett Bereczki Zoltán

Bereczki Zoltán egy hónap eltelte után végre örömhírrel szolgált a rajongóinak. A komoly egészségi problémával küzdő énekes embert próbáló időszakon van túl, de már m mind inkább kilábal belőle. A gégegyulladása után most visszatérhetett a színpadra.

Bereczki Zoltán még december elején betegedett le, amikor bejelentette: súlyos gégegyulladással küzd, így le kellett mondania a szokásos karácsonyi országos turnéját, a színházi előadásait, illetve az összes év végi fellépését. A 46 éves színész-énekes biztosította arról a rajongóit, hogy az elmaradt fellépéseket később megtartják, viszont muszáj pihentetnie a hangját.

„Minden koncertet megtartunk, a közönséget a hivatalos oldalakon keresztül tájékoztatjuk. Zoli gégész orvosa mindent megtesz, hogy minél előbb meggyógyuljon. Jelenleg nem is beszélhet, némaságra ítélték egy időre. Folyamatos orvosi kezelés alatt van” – részletezte Zoli menedzsere. Azóta eltelt három hét, és úgy tűnik, az édesapa kezd felépülni, és már egyre jobban van. A korlátozott ideig elérhető Instagram-sztorijában beszámolt jelenlegi állapotáról.

Újra a pályán! Még óvatosan, de már énekeltem kicsit! Mondhatjuk úgy, hogy alakul… (Azért ez a Veréb Tamás nagyon tud!) Lesz egy műsor nemsokára, ott énekelünk kicsit! – jelentkezett be mosolyogva az előadó. Remélhetőleg innentől már csak felfelé vezet az út, és teljesen meggyógyul!