2024.02.23
Alfréd
Kezdőlap Címlap A Paradicsomban nyaral új párjával Berki Mazsi

A Paradicsomban nyaral új párjával Berki Mazsi

Kilátás az óceánra vagy a luxusszálló trópusi botanikuskertjére, saját jacuzzi a szoba közepén, sőt akár saját, a lakosztályhoz tartozó medence… Csak a pénztárca szab határt annak, ki milyen luxust élvezhet abban a zanzibári szállodában, ahol Berki Mazsi és kedvese igyekszik elbújni az európai tél komorsága elől.

Ahogy megírtuk, Berki Krisztián özvegye, új párja, valamint a gyermekeik felhőtlenül élvezik az afrikai napsütést és a hűs koktélokat. A szálloda fejedelmi kényelmet ígér vendégeinek. Ahogy a bemutatkozó oldalukon írják, a trópusi természet és az időtlen elegancia találkozása jellemzi a hotelt, ami tíz hektáron terül el, és amelynek természetesen saját, fehér homokos tengerpartja van, amit kizárólag a vendégek élvezhetnek.

Kétszázötven szobájukat és a lakosztályokat hét különböző kategóriába sorolják, amelyek királya természetesen az elnöki lakosztály: ez nem csupán hatalmas terasszal és az óceánra nyíló kilátással bír, de saját jakuzzi is jutott az egyik szoba közepére. Persze, a legolcsóbb, junior szoba lakóinak sincs okuk panaszra, ami érthető, hiszen egy ilyen szoba is 175 ezer forintba kerül éjszakánként. A legdrágább lakosztály egy éjszakára több mint 430 ezer forint.

Éhen biztos nem marad itt, már akinek van mit a tejbe aprítania: nyolc bár és étterem asztalai várják, hogy valaki helyet foglaljon mellettük. A kínálat meglehetősen sokszínű, hiszen a grillételektől az ázsiai konyha fogásain át a mediterrán ételekig mindent megtalálnak itt a kulinária kedvelői.

Aki kedvet kapott hozzá, hogy Mazsiék nyomába eredjen, jó, ha gyorsan dönt: a szálloda foglalási naptára szerint januárra már csak pár szabad szobájuk van.