2022.08.18
Ilona
Kezdőlap Címlap Így köszöntötte fel Király Viktor a születésnapos Majkát

Így köszöntötte fel Király Viktor a születésnapos Majkát

Király Viktor – kihasználva Majka születésnapját – egy olyan fotót mutatott kettejükről, melyet eddig még sosem. Az énekes egy alkalmazás segítségével összemixelte az arcát a barátjáéval, így végeredményként egy teljesen új férfit kapott. Ezzel köszöntötte fel Majkát a nagy napján.

Majka augusztus 5-én, azaz ma ünnepli a 43. születésnapját. A rapper ráadásul egy napon született Fluor Tomival és a tinilányok körében egyre népszerűbb Valmar duo egyik tagjával, Valkusz Milánnal is. Az előadó – költőien – úgy nyilatkozott az életkoráról, hogy a felét vízben, a felét pedig vízen töltötte, utalva ezzel arra is, hogy az elmúlt években egyre jobban felfelé ívelt a karrierje. Olyannyira, hogy „legértékesebb magyar celebek” nemrégiben megjelent listán ő foglalta el az első helyet, leváltva Sebestyén Balázst.

A rapper jó barátságot ápol Király Viktorral, akivel egy korábbi együttműködésük, a Füttyös című dal a mai napig hatalmas sláger. Sőt, a videóklipen a megjelenése óta már 62 millió megtekintés van a YouTube-on. Viktor most a születésnapja alkalmából köszöntötte fel a rappert egy nem akármilyen fotóval. A képet a 24 óráig megtekinthető Instagram-történetében tette közzé, s azon látható, hogy milyen férfi lenne belőlük, ha összemixelnék az arcukat.

„Boldog szülinapot! Dzsá, de jóképűek vagyunk!” – olvasható a humoros kép felett. Kétség sem fér hozzá, sármos férfi lenne belőlük!