2023.09.29
Mihály
Kezdőlap Címlap Aranykalászos gazda lesz Szabó Dóra

Aranykalászos gazda lesz Szabó Dóra

Szabó Dóra tizenhat éves kora óta modellkedik, indult szépségversenyen is, ahol ő lett a Miss Earth Hungary, nem sokkal később pedig műsorvezető lett.

Imád új dolgokat kipróbálni, így amíg a Miss Balaton idei versenyére készíti fel a 12 döntős lányt, elkezdett egy online tanfolyamot is, amelynek elvégzésével pár héten belül újabb szakma lesz a kezében. Bódi Sylvi és Rubint Réka után ő is belevág az aranykalászos gazda képzésbe. A műsorvezető lapunknak elárulta, mi motiválta a döntését.

– Egyre inkább azt látom magamon, hogy kifelé tartok a belvárosból. Azt gondolom, egy bizonyos korig a városi pezsgés vonzó, de most már jobban vágyom a vidék nyugalmára. Elképzelhető, hogy egyszer eljutok odáig, hogy saját biogazdaságom legyen, vagy csak egy tanyát tartsak fent. Soha nem lehet tudni, mit hoz az élet. Jobban érzem magam, ha több lábon állok, ráadásul örök nyughatatlan vagyok, mindig szeretek valami újat kipróbálni, és mindig eggyel több akarok lenni – magyarázta a Blikknek Dóra.

Az aranykalászos gazda tanfolyam elvégzésével egyébként rengeteg lehetőség nyílik meg Dóra előtt: ha úgy dönt, vidéken földet szeretne vásárolni, immár joga is lesz hozzá.

Persze, Dóra az életmód-tanácsadó szakmáját is igyekszik minél jobban hasznosítani. A Miss Balaton idei versenye – amelynek augusztus 13-i balatonfüredi döntője 21.30-tól online is követhető lesz – kiváló lehetőséget adott erre.