2023.06.08
Medárd
Kezdőlap Címlap Így élnek Horváth Éváék Balin - videó

Így élnek Horváth Éváék Balin – videó

A férjével és két gyermekével Balira vette az irányt Horváth Éva.

Bali a sztárok egyik kedvenc nyaralóhelye: Edvin Marton családja után most Horváth Éváék is úgy döntöttek, fél évre az indonéz szigetre költöznek.

Horváth Éva kisfia napi szinten elmondta – még az óvodában is –, hogy nem akart a hidegben lenni, hanem Balira szeretne menni. Kristóf vágya pedig teljesült, ugyanis a szépségkirálynő és családja Indonéziába költöztek, s egy hét karantén után már fel is fedezhették Balit, élvezve a harminc fokos meleget és az óceánpartot.

Egész nap iszonyatos meleg van. Mi azt gondoltuk, picit azért monszunosabb lesz, mert egyébként most monszun van, de az esőből nem sokat érzékeltünk eddig. Szakad rólam a víz most is– nyilatkozta a RTL Klub Fókuszában Horváth Éva.

Az utazásra Évi legkisebb fia, a hét hónapos Alex is velük tartott. Hogy két gyerekkel utazni mennyire nem egyszerű, arra a kétgyermekes édesanya is utalt: Amikor elindultunk két gyerekkel, a szívroham kerülgetett, hogy miket rakok be nekik, milyen gyógyszereket.

Éva számára az volt a legfontosabb, hogy minden megbetegedésre legyen gyógyszerük, a tudnivalókról és izgalmakról pedig még egy videóvlogot is készítenek. Mindemellett próbálják felfedezni új otthonukat, sőt, már azt is tudják, mit szeretnének megmutatni a gyerekeiknek a szigeten.